Értelek én, de mire kijön a DX10, vagy éppen mire használhatóvá válik addig egy kis időnek el kell telnie. És ahhoz venni egy gépet nem olcsó mulatság. főleg, hogy nem sokmindent tudni róla, hogy i lesz.
SLI-ben kinéztem egy ASUS alaplapot, nemtom pontosan a nevét, a lényeg, hogy Nvidia590,SLI,AM2-es foglalatú. Kb 50 ropi.
De szerintem megéri, ha az AM2-es foglalatok maradnak még sokáig.
Kétmagos prociban nem igazán gondolkodtam jelenleg mert marha drága, egy sima 3800+-os vagy egy 3600+-os AM2-es megtenné.
A memória is jó kérdés még, hisz abból is vagy 677(?)-es vagy 800-as kell. Ráadásul a 3800+ nem használja ki olyan jól a memóriát, mint a 3600+-os. A prohardveren legalábbis ezt mutatták a tesztek.
Videókártyából jelenleg csak egy daarbot akarok venni, mivel láttad, hogy később egy másikat szeretnék hozzátenni. Max akkor lenne még egy procicsere.
Ha jól emlékszem, az alaplap+proci+mem+vidkártya+hűtő+ház olyan 170-180 körül jönne ki, de ezen még lehetne módosítani.
És akkor még az Intel Core-okról még szó se esett.
Haverom járt úgy, hogy vett egy 9500-ös Radeont, de nem azt a félét kapta amit kiválasztott, hanem egy másik márkát (nemtom, lehet elnézte a srác vagy mindegy volt), és marha jól járt vele. Ugye a 9500-ös ugyanazon anyákon alapul mint a 9700-es széria. Szal a srác egy kis ügyeskedéssel feloldotta a zárat és lett neki egy 9700-es kártyája, de még annál is többett tudott egy kicsit.