• bertino
    én is most diákmelóból fogok tandíjat keresni (meg még mást is, muszáj mert elintézték a felsőbb vezetésben) tudom milyen

csak én arra céloztam, hogy épp jönni fog a DX10 és ezért nem éri meg MOST SLI/Crossfire-t venni

ha meg eleve SLI/Crossfire-ben gondolkodik az ember, az már nem ólcsó pénz, szerintem
    gondoljunk bele: alapból drágább alaplap/kétszeres videókártya áron persze lehet, hogy hosszabb távra (akkor pedig csakis DX10ről lehet már csak szó)

plusz a még egyszer annyi áram, amit zabál
    szal... ezért kértem

nem tom, én most vettem 7600GTt és a kétmagos 3800+al minden elfut vele, amivel játszok (erre a nyáron gyűjtöttem) persze lehet később nem lesz elég
    nomeg amilyen játékok ma megjelennek... minddel meg ugyse fogok játszani

a legnagyobb baj egyébként az, hogy a mi pénzünkkel feleslegesen tömjük a gazdagék zsebét, csakmert azok lusták optimalizálni Nézzétek meg ezt ez 2000ben készült, össz vissz 64 kilobyte a mérete
    a lényeg a méretben és a tartalom van (ugye mennyi mindent le lehetne manapság egyszerűsíteni ? csak a sok fostalicska a tervezőasztalnál lusta optimalizálni és egyebek) ma már egy Oblivion is sztem max graffal elfutna egy Radeon 9500on vagy Gf 6600on
    szal... no comment ez a mai világ