taoce#38
csak olvasom, olvasom a hozzászólásokat.... uram isten!!! ennyi emberen ellenző van...
kedves 5i!
olyan sok mindent mondtál teljes áttekintés nélkül, hogy már szinte megijedek. már napok óta, sőt az első alkalommal is teljesen elhatárolódtak a vandál cselekményektől azok a CSENDES TÜNTETŐK, akikről te beszélsz. tudom mert eddig mindegyik napon kinn voltam a Kossuth téren, s aznap este a szabadságtérre is átmentem. a legtöbbje aki zúzdát csinál az egészből, részegek, izomagyak, vagy focidrukkerek, meg persze aki tartozni akar valahová. azért nézzd meg az arányokat és aztán irogass.. a téren kinn vannak 15ezren zúznak 400-an (max) véleményem szerint azt a pár százat kéne egyszerre elkapni.
másrészről azt nem tagadhatod hogy ez az egész nem más miatt tört ki, mint Gyurcsány Ferenc miatt. ha esetleg elfelejtetted volna a szöveget akkor hallgasd meg mégegyszer, és mégegyszer és mégegyszer. elég egyértelműen fogalmaz... ha nem találod akkor írj nyugodtan privátban, elküldöm mailben.
harmadik dolog: hogy ez nem hasonlítható 56-hoz?? (ezt már nem nálad olvastam) az a baj h csak azt mondja pár ember amit a tv-ben vagy rádióban hall... én beszéltem akkor dolgozó riporterekkel, emberekkel. ti igen? azt mondták h ugyan ezek történtek a rádiónál is anno és ugyanilyen tüntetésnek indult az egész...
azt meg hogy a javíttatáson sír a szátok komolyan nem értem, akkor meg nem sírt, amikor (ahogy azt Tom aHawk is mondta)többszáz MILLIÁRD forintokat vettek ki a zsebeitekből. csak most sír a szátok?... eléggé meglepő..
kedves akuma!
látom te is a tv-ből szerzed a mondataid... nem baj csak akkor ne tüntesd fel saját véleményként... a gyűlés szervezésnél a rendőrség elsődleges felelőssége, a rend fenntartása. ezért ez a nevük REND-ŐRSÉG. olvass utána. meg fogsz lepődni! nem mondom h a gyűlés szervezőjének nincs semmi felelőssége, de elsődleges felelősség a rendőröké...
egyébként nem értem az embereket, ilyen gyorsan ELFELEJTITEK, hogy volt ez a hangfelvétel? nemtudom ti hogy vagytok vele tényleg, de engem baromira irritál a dolog...