Tom aHawk#12
Hali csak annyit szeretnék mondani a témába, hogy igen akik csak buliból mennek ki és dobálják a rendőröket és zavargást keltenek azok tényleg vandálok. De ezek csak nagyon kis százalékok a tüntetőknek SŐT a "csendes" tünetetők elhatárolodnak tőlük. De sajnos a média csak a zavargást mutassa és nem a csendes tüntetést (na vajon miért?). Más részt aki azt a 10 (vagy 100) milliós kárért sírja ki a szemét annak csak azt tudom mondani, hogy akkor nézze már meg hova tűnt több EZER milliárd forint az állam kaszából (vagyis a zsebünkből). Elég ha csak a Malév eladásából származó aszem 560 milliárd forintot kérjük számon ami elvileg belendítette volna a gazdaságot. Na hova tűnt??? Vagy ha maradunk a MTV-nél (ami elvileg közszolgálati mégse engedték a csendes tüntetők (és nem a vandáloknak akik utánuk jöttek) vezérének, hogy beolvasson egy petíciót) akkor kérjük már számon az ott dolgozó vagy 500 elnök és helyettestől, hogy mi a francra kaptak ők több milliós kielégítést csak azért mert ott dolgozott vagy 1 évig? Más részt az ellenzék akarta!? Hát nehezen hiszem mivel foggal körömmel tiltakoznak, hogy nehogy véletlenül tényleg megbukjon a kormány mert akkor ők is szarba lennének mivel üres a kasza és akkor ugrott a népszerűség. Ezért nyugotan ellehet hinni itt párt függetlenek voltak kint, Magyarok. De itt ne a vandálokra gondolj akik pár százas nagyságukkal elnyomták a több TÍZ EZRES (akár SZÁZ EZRES) csendes tüntetőket. Más részt KÉREM a hirtelen reflexből reagálok elsőnek gondlokodjanak és járjanak utána a dolgoknak aztán reagáljanak. Ezt nem vegyétek sértésnek. Mert sajnos amióta én figyelemmel követem a politikát (Kb. 6 éve) (na nem a párti propagadát és rizsát hanem ami a hátuk/hátunk mögött zajlik) azóta sajnos rákellet jönnöm, hogy bizony itt nem minden úgy van ahogy hisszük, még ha tudtuk is hogy a politika hazug.
És még egy kérés. A politikailag elfogultak hozzászólásit szerintem ne vegyétek figyelembe mert nem juttok tovább a szidjuk egymást halára és jól köpjünk mindenki szemébe stíluson.
És legvégül :) én sem értem minek kell ide ez a politikai kis írás.