• Sanyix
    Szerencséd volt. De ha körülnézel, a ps2 wareztopikok televannak, hogy ezt a lemezt nem szereti azt nem szereti, csak ezt szereti 1x-esen megírva stb. De ha nem warezról van szó, lehet találkozni sok emberrel akinek már az eredetit sem olvassa, vagy rosszul olvassa, és milyen drága egy új olvasófej. Nekem volt egy lg cd íróm, nekem nem volt bajom vele, mégis egy csomó embernek sok baja volt vele, tehát összességben szar, csak nekem volt szerencsém. Veled is így lehetett. Amúgy is a 720p-s filmek elég jól elférnek egy 1 rétegű dvd-n, a hosszabbak duplarétegűn, ugye mondanom sem kell 1280*720-as progresszív felbontásban kiváló minőségben, és minek köszönhetően? Sőt 2 rétegű dvd-re még 1080i-s film is ráfér. Hát igen az 1080p-nek már nagyobb a helyigénye, arra már kell egy 1 rétegű hddvd, vagy 2 db 2rétegű dvd. És minek köszönhetően? Hát a fejlett tömörítési algoritmusnak. És mit használnak a blurayen majd a filmek tömörítésére? Hát a ma már nevetséges 10 éves, szabvány dvd videonál használt mpeg2-t. Így meg MINEK? Pont ide illik az a mondás, hogy többet ésszel mint erővel. Szóval parasztvakítás a cucc, és sokan be is veszik...