• zozyk
    erieskrisz pls ha akkora király vagy akkor kábelezz már be nekem egy mosógépet,ok? De nem a te 1000 éves hajdu dat,hanem egy újat pls. Mert én háztartási gépszerelő vagyok és én azt megtudom csinálni,vagy mondjuk mond meg az otthoni hütödbe mennyi hütöközeget töltön a szerelő ha kimegy hozzátok. Ne azzal gyere amit az iskolában belédvertek ember,hanem ha kérdezel vagy tanácsot kérsz,akkor várd meg mig valaki válaszol,ne oltsd itt az emereket. Idáig ugy vettem észre,leirtuk már neked egypárszor,mit csinálj(köztük én is,pedig nem vagyok egy nagy forumozó),de komolyan mondom,amit itt csinálsz,az már nagyon GÁZ. Mi lenne,ha arra az oldalra tolnád az igét,ahonnan leszedted a szar verzióju játékodat 160FT+áfá ért. Gart hozzá hogy amit ingyen is letudsz szedni,azért fizetsz...na warez vége. :) Szóval ne a szakmáddal gyere itt,mert a neten 1:nehéz burkolni 2:másnak is van szakmája,amiben neked lövésed sincs 3:szerintem te vagy az 1etlen aki még nem játszik ezzel. 4:lehet ha odamenne az ember a lakásodra csak néznél ki az orrod mellöl,aztán meg a füleiddel a zsebedben becsuknád az ajtót..

na,agymenés vége,megyek sarat turni :)