• Indigo

"hogyha szerinted a vilag 50 legszegenyebb orszagaban fontosabb az internet kiepitese,mint az orszag gazdasagi,egeszsegugyi,mezogazdasagi,stb. fejlesztese"

Nem állítottam olyat, hogy fontosabb lenne az internet kiépítése!!!!!!!!! Nem mondtam hogy internet és mobil mindenek felett és ivóvíz helyett!!! És nem "kiépítésről" vagy 100%-os lefedettségről beszéltem, hanem arról, hogy ahol szükség van rá az ország gazdasági, egészségügyi, mezőgazdasági, stb. fejlesztése érdekében, oda miért ne lehetne eljuttatni??? Erre válaszolj kérlek! Nem arra kell nekik, hogy a gyerek WoW-ozzon vagy az éppen aktuális kvéket nyomja multiban, vagy ebay-en Robbie Williams koncertjegyekkel kereskedjen, hanem hogy számos pontos könnyítsen az életükön, költségeket takarítsanak meg stb... Jöttök sorban az ilyen idióta szövegekkel, hogy "ivóvíz helyett", "az internet fontosabb mint bármi más"... Szó sincs ilyenekről!

Nem értitek meg, hogy a sajnálkozás meg a segélyosztogatás nem megoldás semmire. Abban kell őket segíteni, hogy saját maguk tudjanak boldogulni, ehhez ez oktatást kell fejleszteni, infrastruktúrát kiépíteni stb.

"akkor orulok,hogy nem vagyok egy szinten veled"

Komolyan mondom, én is örülök, hogy nem vagyok egy szinten veled!