• assdf
    #80
    Azért ez nem teljesen igy van. Ezek az új keletü (vagy inkább újonnan felismert ősrégi) gyógyitási módok azért terjednek annyira, mert napjainkban van egy rakás olyan betegség amivel az orvostudomány nem tud mitkezdeni. Ez főképp abból fakad, hogy ezek krónikus hosszan elnyuló és a hibás életmódból/életvezetésből kialakuló betegségek (stressz, vérnyomásproblémák,allergikus reakciok, izületi problémák stb). Ugyanakkor ezekre elég hatékonyan gyógyitja ezek az alternativ gyógymodok, mivel ellazuláson, relaxácion alapulnak.
    De ezen elönyök mellet ne felejtsük el, hogy ehhez el kellet jutnunk arra szintre, amikor az évezredes "triviális" betegségek már nem okoznak gondot. Mert lehet akármilyen alternativ gyógymodom, egy vakbélgyulladást, egy pestist
    vagy egy mezei náthát némi bakteriális felülfertőzéssel nem gyógyit meg. És bizony az előző évezredekbe az ehhez hasonló betegségek irtották az embereket és csak nagyon keveset a napjaink krónikus betegségei. Tehát ne becsüljük alá a mai orvos és gyógyszertudományt.