nálunk is?
  • Mhosah Myth
    #236
    Nem olvastam végig az egész topicot de szerintem ez egy óriási hülyeség! Mivel másabb az, hogy valaki 21 évesen vagy 18 évesen vehet cuccokat? Úgyis venni fog azalatt is!

    A másik meg hogy valaki mondta hogy a jogsit tolná ki inkább 21 év fölé, mert hogy sokan vezetnek diszkóba ittasan meg mittomén! Ez csak azért igazságtalan mert aki nincs 21 de nem vezet ittasan az iszonyat megszívja!
    Én személy szerint még nem vagyok 21, nem cigizek, néha iszogatok de mértékkel! Soha nem voltam még annyira részeg hogy ne tudtam volna magamról! Nem is akarok ennyire az lenni... Van jogsim és soha nem vezettem még ittasan és nem is fogok ittasan vezetni soha mert nem vagyok annyira felelőtlen! Akkor felmerül a kérdés, hogy most miért én szívjak a sok hülye degenerált barom miatt akik ezeknek az ellenkezőjét teszik? Tanuljnaka a következményekből és kész! Nehogymár ne vehessek egy sört vagy ne ihassak, vagy ne vezethessek 21 év alatt mert néhány barom nem tud mértéket tartani vagy pedig a szülei voltak annyira balfaszok, hogy nem tudták megtanítani a gyereket a mértékre...

    Bocs a csúnyabeszédért de ez kihozta belőlem... :)