• Soundmaker
  #130
  Wanek!

  Tudod csak a kellőképpen beszűkült agyú emberek védekeznek minden új ellen mint te... Szellemi szegénységed színe javát adtad írásaidban, csak gartulálni tudok neked ezért a teljesítményért. Egyetlen ellenérvet sem tudsz felmutatni amivel bármelyik teóriát meg tudnád cáfolni. Amit a többiek írtak az pusztán TEÓRIA - tehát lehet igaz is de az is lehet hogy nem igaz... majd a jövő GONDOLKODÓ emberei megtalálják a választ. (hangsúlyoztam neked azt a szót amire te képtelen vagy)

  A folyamatos kötekedésed mások véleményének lehazugozásától ugyanúgy hányingerem van mint neked a témához hozzászólók írásaitól.

  Tudod nem itt tartana a világ ha a magadfajta begyepesedett emberfajtából kevesebb lenne. A középkorban lenne a helyed ahol kiválló inkvízitor vált volna belőled. Pont a magad fajták tették hidegre a legnagyobb elméket a történelem során.

  Talán már rég nem a saját környezetünket rombolnánk, nem egymást gyilkolnánk, ha a nagy gondolkodóink teljes életet élhettek volna és munkásságuk kiteljesedik. Akkor talán már rég túl lennénk az ősrobbanás megtörténtének hogyanján, és csak mosolyognánk egy ilyen teórián.

  De be is fejezem a gondolkodást mert nem akarom hogy hányingered tovább fokozódjon és egy egészséges rókának adj életet. A levegőt sem veszem tovább intenzíven igénybe. Jusson neked elég hogy tovább pusztíthass egy idióta programban amit CS-nek neveznek. Pont oda való vagy...