• roliika
  #11
  Csak erős idegzetűeknek:

  Szerintem nincs kezdet és nincs vég.

  Csak az átlagember lineáris gondolkodása láttatja a kezdetet és véget, hiszen egyszerűen körülnézve, és a dolgok értelmét, működését nem firtatva mindenki ezt látja.

  Több személyes beszélgetésből kiderült számomra /halálközeli élményben átesettek/,hogy ahol azt hisszük,hogy létezünk az csak 1 burok, amiben fejlődünk, tanulunk, tapasztalatokat szerzünk. Ez a világ nem valós. Vagyis az mert annak hisszük, de valójában ezt létrehozták számunkra. Mi is ludasak vagyunk a dologban, mert eldönhetjük melyik "automatába dobjuk be a 20-ast" és onnanól kezdve végig kell játtszani a menetet.

  Aki volt már odaát, tudja, hogy ott nem létezik múlt jelen és jövő. A jövőre nézve van 3-4 lehetőség ami mind megtörténik, és hogy velünk melyik eset jön létre az csak a szemlélőtől függ.
  Magyarul kiterített kártyákkal folyik a játtszma.
  Nincs vég és nincs kezdet, mert mindkét állapotot át lehet írni, és egyébként létünk szempontjából teljesen elhanyagolható.

  Számítástechnikai szemszögből, olyan, mintha néznénk és részesei lennénk 1 interaktív videónak amit több kamerával több alternatív befejezéssel több szálon játtszanak, és mi azt keresnénk, hogy mi volt a kezdő byte és mi az utolsó.

  Van értelme?