Az első magyar Forma-1-es pilóta (megosztott népszerűséggel)
  • Veszett1Kutya
    #153
    Jeh találtam 1 jó topicot. először is üdv mindenkinek, mindkét tábornak. Én az antitesthez csatlakozok.
    Soha nem voltam jó véleménnyel a Zsoltikáról, tügyimutyi, töketlen gyereknek tartom, és hogy miért is? Meg kell nézni csak a ,,pályafutását" Könyörgöm, go-kart OB-t sem tudott nyerni. Semmit nem tudott nyerni. Csapattársak ronggyá verték folyamatosan. ÉS nekem azért szúrta a szemem az F1-es bohóckodása, mert biztos vagyok benne, hogy tucatnyi olyan emberke van ebben az országban, akik tönkreverték már a gyereket ott, ahol lehetőségük volt elindulni. Sajnos, mint azt fb2 már leírta szinte minden a pénz, így azok a tehetséges srácoknak, akik otthoni kis sufnituning go-kartjukkal kiállnak, és elverik a pénzes csemetéket esélyük sincs előbbre lépni. Ide is az kelle, mint ami több országban már létrejött, ilyen tehetségkutató/gondozó egyesület, ami tényleg az igazi tehetségeket tarta szem előtt. Persze itt a mototrsport ilyen téren gyerekcipőben van, és megint előjön a pénzhiány, tehát bukott dolog. /Bár a Zsoltika milliárdjait inkább ebbe fektettem volna/

    Indy 1 pont: örültem neki, komolyan nagyon örültem. Az hogy hogy szerezte nem számít, sikerült neki a hozzáállása miatt.
    Na szerintem ezzel vannak óriási gondok: tutyimutyin elkóvály(j)og a pályán, no speed no risk effektel. Legnagyobb célja: behozni a gépet, meg talán elverni Brunit... SZÁNALMAS. Ez nem versenyzői mentalitás. 10000x többet ért volna a szememben a srác, ha 6x megtöri az autót, de látom h. azért mert hajt, nyomja neki, nem nyugszik bele h. egy szaros fünyíró van a segge alatt, és mondjuk olyan célt tűz ki, h. a Jordaneket akarom megverni. Az h. cstársat az lenne az alap. Sajnos B.ZSben semmiféle ilyen intuíciót nem láttam, tesztpilótának mehet az ilyen de versenyezni ne akarjon.
    amikor elkezdődött a magyart az F1be projekt, csak annyit mondtam, h. neeee csak őő nee, miért pont ő??
    Összefoglalva szerintem nincs tehetsége a csávónak az F1hez, nem is volt idevaló, jó menedzsmentje, és kapcsolatai voltak apucinak, elérte h. befizethessen, amit közületek sokan támogattak is.
    Azzal meg ne védekezzen senki h. a Minardi szarsága miatt nem lehetett maradandót alkotni.. ez csak duma, lejjebb említettek 2 nevet. Az mondjuk hozzátartozik a dolgokhoz, amit hajlamosak elfelejteni, h. az egyik volt Minardis menedzsere Flavio Briattore volt..