Az első magyar Forma-1-es pilóta (megosztott népszerűséggel)
  • fb2
    #117
    figyelj, en ertem hogy mit mondassz. De ahoz hogy 'bekerulj' barmi motor sportba ahol nem kell penz es fizetest kapsz, ahoz nagy nagy szerencse kell, es az ut az nagyon hosszu. Mire oda ersz nagyon sokat kell fizetned...mint 'tanulo penz'. Es ez a hely ahol talan-talan fizetnek, a FIA GI1 categoriaban kezdodik. Tudod milyen hosszu oda az ut? Vagyis mennyi penz kell ahoz hogy oda juss? Egy tipikus Europai GT3 as kategoria 70 ezer USD. Ha megnyered, akkor talan azt mondjak hogy....ohhh...ok, jo munka volt. es ennyi. Ott van a fiam haverja, az europai F3 ban. Az apja 800 ezer dollart fizetett egy szezonra. A fiu most van a 2.eveben es mar volt talan egy dobogora jutasa, ami nagyon jo, mivel hogy nem ismerte a palyakat, stb.stb. Mikor megkerdeztuk hogy van-e valami erdeklodes, azt mondtak hogy talan tesztelhet egy csapattal, de ennyi. A papanak kell hoznia a zsak penzt.... Vannak peldaim, egesz nap mondhatom ezt, sot nyithatunk egy uj forumot is, es talan a vegen meg talalunk is valami jo lehetoseget szponszorokra...jo lenne..
    Abban eggyet ertek hogy Baumgartner nem volt semmi kulonos a F3 ban sem ossze hasonlitva mas versenyzokkel mint pl. Webber.
    Azert nem szeretik az emberek Baumgartnert, mert penzel befizettek magukat, ami igaz. De ez az o dolguk. Ha pedig ezt nem tudjuk meg emeszteni, akkor azt jelenti hogy irigyek vagyunk... nem? Hat en egy kicsit az vagyok oszinten megmondva...