I-Novae Studios               
Blog               
Twitter
  • Soundmaker
    #88
    A kötekedőnek mondom, hogy igen is megvalósítható a játékban vállalt elképzelés: Hiába a nagy galaxis, az csak letárolt kódként létezik mindaddig amíg egy rendszerbe be nem lépsz, a program legenerálja a rendszert amint belépsz és az alapvető tulajdonságait letárolja. Ha valaki más is tartózik az adott rendszerben akkor sincs gond. Csak akkor van szükség nagyobb teljesítményre ha interakció van több player között. De a 3 milliárd kilóméterre lévő másik játékosnak csak a mozgását kell a kliensnek megjelenítenie. Egyenlőre a nagy gépigényt csak a bolygófelszíni csaták igényelhetik, mert a planétát is le kell generálni, valamint a játékosok interakcióját is le kell képezni.

    Mellesleg egyre csak nő a játék rajongó tábora... egyre több segítség érkezik. Ami több időt vesz igénybe az a hajók, modellek elkészítése. De ezzel sincs gond mert a Contributions fórum topic tele van mindenféle ötlettel.

    Én bizakodó vagyok. És várom Infinity Admin nagy bejelentését. Tuti hogy a következő upgrade-ben valami ütős fog kijönni mert karácsony óta nem jött ki jelentősebb infó a fejlesztésről, ami azt jelenti hogy valamin nagyon dolgozik.