1024x768.jpg

Forgotten Hope mod hivatalos honlapja

A Forgotten Hope 2 egy második világháborús modja a méltán népszerű Battlefield 2 játéknak.

* Legújabb verzió: Forgotten Hope 2.57 *

Kétféleképpen lehet letölteni a modot.
1, FH2 Launcher Setup letöltése: ez az automatikus telepítés.
2, A 2 részből álló installer letöltése és telepítése manuálisan, offline.

A Forgotten Hope 2 elindításához szükséges telepíteni a BF2 1.41 és 1.5-ös patcheket.

* BF2 1.41 patch *

* BF2 1.5 patch *

Forgotten Hope 2 publik szerverek:

* Gametracker (Katt ide.) *

* Forgotten Hope 2 Standalone *
  • TS Zolly
    Temporal Vortex! De alap bf42-es szerver, több emberrel azé több van.

Axon! Ez ww2-es lesz.

Rekettye! Én is jobban szeretem a ww2-es témát, de ugyi a játszhatóság sokat számít. Bf2 alapja nagyon rányomja a billogot. Lásd DCon

Bözsi! DConal kapcsolatban irtam, szerintem nem lesz jobb, de bízok benne nem lesz igazam. Ha esetleg ezeket a tyopikokat végignézed, olvashatod, valahol irtam, esetleg megnézem a pöcsölés után mi lett belölle, én szurkolok nekik. Poje kettő szinte az első kiadás után egy tökéletes játék lett, tized annyi bug nem volt benne, mint másik modokba, na és persze az alap játékban. Volt pár hiba, amit azé javítottak. Megint megemlítem, kutyából nem lesz szalonna, amilyen az alap játék, olyan a mod is. Csak a játék élmény változhat.

Zsolti! Pedig az egy agytépő marhaság, kezét tudnám eltörni annak aki beletette egy jobb modba. Ezzel cseszik el a játékot.

ui: Modok soha nem lesznek népszerüek, több okbol kifolyolag is. Első és legjelentősebb ok, a ranked. Most hogy nem számolja a pontokat, egyből jobb játék lett az alap bf2 rankedokon. Játék lett a lényeg, nem az eszméletlen pont szerzés.