• Rednek
    Ez tényleg ökörség... mert nemhogy a mesterséges intelligencia nem dönt helyesen, még az ember sem mindíg....
    Vannak olyan ügyek, amikor mondjuk kitolat egy autó egy 45 fokos parkolóból. És nem lát semmit mert mellette áll egy marhanagy teherautó. Mi tudsz ilyenkor csinálni?
    Elméletben: Kérsz 1 segítőt, aki irányít
    Gyakorlatban: Centiről centri ki tolod az autó fenekét... és reméled hogy aki jön az úton nem lesz akkor fasz, hogy beléd menjen.
    Melyik ember fog neked segíteni a mai világban???
    Mondjuk tegyük fel, hogy segít.. de mondjuk rosszul írányít, és belédmegy az úton jövő autó? Akkor kit vonnak felelőségre? Háát nem azt aki segített kitolatni... (És pl ha nem is tudja a kreszt??) Úgyhogy tök mind 1, hogy ilyen esetben mit csinálsz.

Ebbe az a felháborító, hogy velem ez megtörtént, már kint volt a kocsi, és akartam 1-esbe kapcsolni, mikor belémjött egy balfasz... és men volt nagy kár, mert csak behorpadt neki az autó...
    És mindezért 70e Ft-al akartak megbüntetni, és 3 hónapra bevonni a jogsim.

(Min van ha átmegyek a piroson? Fejbelőnek??)
    Szóval vicc, hogy néha milyen hülyék a bírók.. én megkérdeztem volna tőle legszívesebben, hogy maga segített volna? Ha igen, és mégis megtörtént volna a baleset... válallná a felelőséget?