Komolytalan#94
"1.Szerintem a WOW és a hasonszőrű MMORPG-k könnyen antiszociálissá és igénytelenné tehetik azokat akik játszanak velük"
Ez gyakorlatilag minden szórakozásra igaz.
"2.Nem vitatom hogy lehet úgy is játszani hogy van melette valós életed is, de előbb utóbb a virtuális életed nagyobb hangsúlyt fog kapni!"
Jó, akkor mondom a menyasszonyomnak, aki wowos pályafutásom kezdetén még csak barátnőm volt, hogy mégse szeretnék babázni, mert a virtuális életemnek kell előtérbe nyomulnia szerinted.
"3. Nézd meg a sok zombi kínait akik farmolják a pénzt a játékban elenyésző mennyiségű valós pénzért."
És mit nézzek rajtuk? Azt hogy hány 10ezer ilyen accountot törölnek havonta? Egyéb MMO játékoknak alig van annyi előfizetője, mint amennyit a WoWból már töröltek a game policy megsértése miatt.
"4. Halottam már olyanról is hogy apuci, anyuci meg a gyerekek is tolják a WoW-ot, szal az egész család...mondhatom szép"
Hallottam már olyat, hogy egy család moziba ment, mondhatom szép...
"5. Sokáig játszottam az Anarchy Online-al, szerintem az ezerszer jobb, mint a WoW, amelett hogy részt vettem a WoW béta tesztjében, tehát van valami fogalmam róla mi is az a MMORPG."
És sikeresebb? Ugyanis a cikk arról szól. Egyébként nem lettél függő? Vagy azt a betegséget csak a WoWtól lehet elkapni, meg esetleg a fidesztől?
"6. Szerencsére rájöttem hogy vannak sokkal értelmesebb dolgok az életben amik értékesebbek minthogy elb@sszam az időmet és a pénzemet egy MMORPG játékra."
Jó, csináld azt. Én is szívesebben vitorláznék pl, csak míg 1 valamire való vitorlás 50 milánál kezdődik, addig a wowot megúszom habi 13 eurobol.
"7. Ezek után nem akarok leülni mint a kisiskolásmert az ilyen "Komolytalan" nickel mászkáló beképzelt arcok nekem nem fognak észt osztani..."
Észt nem is, azt apukád meg anyukád osztotta. Max tudást bele, ha nem betonoznád be az ajtót.