tembal#54
Engem érdekelt, kipróbáltam. Akkoriban indult a dolog, és még nem voltak trial verziók, úgyhogy tört szerver lett belőle. Egész sokáig nyomtuk egy barátommal,de aztán abbahagytuk. Ez a játék nem arra épít hogy szerepjáték legyen, hanem hogy egy közösségi játékélményt nyújtson. Valószínűleg azért megy ennyire, mert tényleg kurva jó érzés legyilkolni valami nagyot, és lootolni belőle egy csudijó zöldbetűs nevű csodacuccot. Vagy kedvesen beszélgetni külföldiekkel. Haverokkal meg különösen poén. A játék tényleg nem hc fantasy arcokra épül, ez tény. Szerintem ez a divatozás alaptalan, ha valakinek ez tetszik, akkor nyomja. Evvel nem villog senki.
Egyébként, hogy kicsit megtorpedózzam magam, azt kell mondanom hogy a játék erősen addiktív. A haverommal talán főleg ezért hagytuk abba, volt más dolog is amit csinálhattunk volna, úgyhogy egy idő után le kellett róla szokni. És ez a lényeg, hogy le kell tenni. Nem olyan könnyű abbahagyni, mint amilyennek kéne lennie.
Most egyébként újra gondolkodom rajta hogy elkezdjem. 1 hónap játék, aztán szünet megint. Így egészséges.