Komolytalan#35
1. Szerintem egy olyan játéknál amely az adott kategóriában (MMO) egyértelműen az eddigi legsikeresebb eléggé butaság azt mondani hogy az adott játék sz.r. Pl én nem játszok CS-el, vagy Quakevel, mégse mondom azt rájuk hogy "egy szar divat az szent".
2. Szubkulturának nevezni egy játékot azért, mert sokan játszanak vele, hááát... Jó, legyen. Szerintem a szubkultura az feltételez valami minimális közös kommunikációs közeget.
3. Ja, hogy te azon háborodtál fel? Akkor a hőbörgésed előtt miért nem azt ídézted be? Ami mondatra reagáltál, hogy vannak mindent sz.rozó emberek az szerintem igaz. Amit válaszul írtál, hogy vannak gondolkodó emberek, az is igaz. Az utána következő hőbörgés meg nemigen áll semmi kapcsolatban sem a két állítással.
4. Nem kell isteníteni, de valami információ tartalmú hozzászólásokat azért elvárna az ember. Beírod hogy a wow neked nem tetszett. És? Ki nem sz.rja le? Azt se tudom ki vagy, ha holnap a fejedre esne egy tégla, nem változtatna semmit se az életemen. Pl #10 az egy értékes vélemény, akkor is ha nem hízelgő a wowra. A tiéd meg sz.rozás.