Igy igaz. de inkább a magyar meccset nézem most, bocs.
Holnap majd irok
De igazad van, nem akartam senkit bántani, de a legroszabb ha valaki fél tudással véleményt alkot, lehet hogy sok embernek nem tetszett a stilusa, és igen valoban veszélyes életet élt, mint sokan, de kérdem én, az olajfuró tornyon dolgozok nem dolgoznak veszélyes helyen? vagy a bányászok? stb stb..
Ö ugy élte az életét, ahogy szerette volna (irigyeltem ezért, egyébként)ö nem pénzért, vbagy hirességért tette amit tett, hanem az állatvilágért, ezt innen nagyon nehéz megérteni, ha volt hibája akkor ez az egy volt: megszállot volt, a békés, szabad földnek, ahol nem csak az emberek élhetnek nyugodtan, hanem az állatok is.
Utopia volt? igen az, ö is tudta...sokat mesélte, nagyon tart attól, hogy mi lesz az állatkertjének a sorsa mikor Ö meg Terry már nem lesznek. Ezért örült annyir a akislányának, és nemrég a kisfiának, lesz aki tovább viszi.Imádta a ygermekeit, tudom közhelyes, de bármikor bármit odaadott volna értük..feltételezed, hogy 1% kockázatot is vállalt volna a felvételen??? amit nem láttál az az, ahogy a kamera mögött milyen készültségben álltak Steve emberei, hogy közbe lépjenek bármi gyanus jelre.. Ezut nehéz szavakba önteni, ennyire megszállottságot, és feltétel nélküli szeretetet, amit ö érzett az állatok iránt. Természetesen az embereket is szerette, de hát ö ebben nött fel.ez banálisan hangzik, de ez volt az élete...
és sajnos a halála is..de ha megkérdezhetnénk, azt hiszem valamikor öregkorában ilyen halált választott volna..de nem most.
Nagyon sok dolga lett volna még.... ha tudok összel kimegyek..de nehéz de nehéz.
két gyermeke maradt. 2 éves kisfiú, gondoljatok bele,mikor felnö, mindenki a papájáról fog neki beszélni, miylen hires volt és filmek tucatjait nézheti meg róla, épp csak soha nem beszélhetett vele, és nem lesz emléke róla.
Már ezért is...több tiszteletet..