• Shadeee
    Nos bár én sem szerettem a munkásságát, sőt a klasszikus természetfilmek halálát okozó jelenséget láttam benne (persze ez nem csak az ő működésének az eredménye).
    Valahogy nem tetszenek az ilyen, mezítlábas, túlélőkéssel a dzsungelben 1 hétig kibírom stílusú showmanek.
    Én a klasszikus filmeken cseperedtem fel és nagyon sajnálom, hogy szinte teljesen felváltották őket napjainkra a showműsor jellegű és a vadállatokat vérszomjas tömeggyilkosokként bemutató "természetfilmek". Néhány csatorna csak olyan természetfilmeket sugároz, amiben vagy emberek állatokat, vagy állatok állatokat, vagy állatok embereket támadnak, ölnek meg. Nagyon kiábrándító ez a tendencia.
    És végül az itt folyó kis konfliktusba én is bekapcsolódnék:
    Egyrészt szerintem nem egy fórum a legjobb ilyen szintű és méylségű viták lefolytatásához.(itt most nem csak azokra gondolok akik trágár kifejezésekre ragadtatták magukat, mert a Muad dib féle kifinomúltnak tűnő, enyhén lenéző stílus lehet ugyanolyan sértő, sőt még talán sértőbb is a másik személyre nézve, mint a trágár kifejezések használata, mert nem csak az indulatát viszi bennük kifejezésre, hanem a másik személy nagyfokú semmibevételét is.)
    Másrészt Muad dib csak remélni tudom, hogy gyerekeidet nem az általad magas szinten űzött, lekezelő stílusra neveled.
    Mások felett állasodat azzal indokolod, hogy egy ember érettségét az határozza meg, hogy gyermekeit felneveli te magad cáfoltad meg itteni viselkedéseddel.( az pedig, hogy tornász múltad alapján helyezed magad mások felé egyenesen nevetséges szvsz.)
    Szerintem a neten folytatott intellektuális "izomozás" legalább annyira helytelen mint a veréssel fenyegetés....