• TomBond
    Jaja! Azt mondjátok skizofrén? Lehet! Sőt!!!

Muad Dib!
    Először is senki nem kért meg, hogy "segítsem ki őt"! Ha minden embert a pillanatnyi teljesítménye (reakciói cselekedete) alapján ítélnénk meg mindenki vagy börtönben ülne vagy kivégezték volna. Megpróbáltam benned is az embert nézni, de több hozzászólásod miatt sem sikerült megtalálnom. Sajnálom a gyerekeidet (bár ezt sem biztos hogy elhiszem) hogy ilyen agresszív és arogáns apjuk van. De egy valami azért neked dolgozik. Ebben a topikban mindenki hülye csak te nem!
    Irwin odavitte a gyerekét! Nem volt túl jó ötlet, de megcsinálta. A gyereknek nem esett baja (a bíróság is felmenetette). Ennyi. Ettől függetlenül kevés olyan embert ismerek (pesze csak képletesen, mivel Irwint nem ismertem) aki ennyire elhivatott a munkájában legyen az akár környezet-(állat-)védő, vagy lakatos szakmunkás. Ezért írtam azt hogy nem ez alapján ítélem meg. Gondolom te is tettél már olyat amire nem vagy büszke, sőt inkább meg nem történtté tennéd. Mi lenne ha mindenkit így ítélnénk meg. Szerintem nézzél magadba, te sem vagy hibátlan!

Ha nem kell a show akkor miért vannak a reklámok, országjáró utcabálok a szelektív hulladákgyűjtés mellett??