A vitához hozzászólva csak annyit, hogy én valahogy megértem Muad Dib-et, hogy elszállt néha az agya. Engemis elképeszt az olyan fokú emberi hülyeség, amik itt előjöttek. Én nagyon szeretem a természetfilmeket, de Steve Irwin műsorai 90% ban nem tetszettek, sajnálom hogy így járt, de nem tudom közel sem annyira tisztelni, mint pl. David Attenborough-t. Irwin műsorai showműsorok voltak, nem többek, ismerte az embereket mi kelti fel az érdeklődésüket. Hát mi? A megbotránkoztató dolgok, és itt kezdődik az emberi hülyeség, hogy még ebben igazat is adunk neki, hogy ez az így kell csinálni. Nem mondom, szép dolog az hogy a bevételeit a műsorokból természetvédelemre költötte. Engem azonban személy szerint piszokul idegesített, hogy pl. leteperi szerencsétlen állatot megméri hány kiló meg milyen hosszúra nőtt, aztán elengedi. Mindezt persze látványosan, utána pedig azt mondta, hogy most is milyen jót védtünk a környezeten, ezek a show filmek sokmindenről szóltak, csak épp a tényleges természetvédelem, az élővilág tényleges bemutatása szorult háttérba. Mielőtt megköveztek, a munkásságát elismerem, de a showjai 0 tudományos értékűek a szememben.