exac#212
"Abba azért gondolj bele, hogy ha pályázatok útján szerzel pénzt, sokszor szépen meg is kötik a kezed a felhasználást illetően.
Egyébként valószinüleg pályáztak ők is pénzekre, de SHOW+PÁLYÁZAT=MÉG TÖBB PÉNZ."
Nem csak ez a kettő van. Pályázaton kívül is van még olyan pénzforrás ami nem show. Tudod show=hiteltelenség, és akkor jön az hogy a természetvédőből olyan főcím lesz hogy nem a "Krokodilok védője" hanem "Korkodil VADÁSZ" Érted a kontrasztot nem? Vadász. Most akkor mi is volt? Meg esetleg akkor az van hogy "Az állatmentő akcióiról ismert..." vagy "Az XY rezervátum alapítójaként vált híressé..." és nem az hogy "HAJMERESZTŐ MUTATVÁNYairól elhíresült ausztrál természetfilmes" (A cikkből idézek). Az emberek nem azért fizettek hogy Stewe védje az álatokat, hanem hogy ingerelje őket, ugráltassa a krokikat húsért. Egy kicsit ellentmond az én felfogásomnak az hogy egyszerre védi az állatokat és ingereli is, egyszerre rezervátumot készít nekik ami ugye olyan környezet ahol védve, eredeti környezetükben élhetnek, közben meg betonmedencékbe tereli őket és 1000 ember előtt cukkolja őket. Nos. Létezik olyan állatvédő is, aki nem cukkolja az állatokat. Aki nem használja fel mutatványokra, a hírnevének a növelésére. Aki EGYSZERŰEN CSAK VÉDI őket. Én őket tisztelem és őket támogatom.
Láttam egy interjút vele a kroki+gyerek ügy kapcsán, amiben azt nyilatkozta, hogy elvehetik tőle akár mindenét, az se érdekli, mert neki a legfonosabbak a gyerekei. Én hiszek neki.