• haxoror
    Na

Én normális embernek tartom magamat és szerintem teljesen normális reakció egy normális embertől hogy néha akár extrém mértékben túlreagál olyan szituációkat amikor csecsemők veszélynek vannak kitéve.

Lehet győzködni Steve szakértelméről ami volt is neki és én ezt soha nem is vitattam, tisztelem a munkásságát, az eszmét amire az életét feltette és hogy élvezte az életet. A tudásának hála minimalizálni tudta azt az állandó(!) veszélyt amit a vadállatok közelsége okozott, az ő élete volt, és sajnálatosan az ő halála is amit nem mellékesen pont egy vadállattól kapott sérülés okozott.

A hasonlataiddal az a baj hogy egy csecsemőnek nincs önálló akarata, nem tudja azt mondani hogy "nem, nem akarok bemenni a krokodilhoz!"

A bevállalós élet az amikor te kockáztatsz és nem az amikor MÁSOK életét kockáztatod és ő pont ezt tette amikor a gyerekét is bevitte a krokodilhoz.

A mutatványban te azt láttad hogy Steve bevállalós, én meg azt hogy egy csecsemő nem éppen ott van ahol lennie kéne, kinek mi a fontosabb, ugye...