• Muad Dib
    Hülyegyerek!
    Ki a franc mondta neked, hogy én félek bármilyen állattól?
    Fogd már fel azzal a krokodil agyaddal, hogy itt nem arról van szó, hogy én, vagy te, vagy Irwin fél az álatoktól vagy sem!

"És ők honnan szerzik rá a lóvét kisgyerek, az ujjukból szopják ki? Ő képes volt a munkájával pénzt csinálni, amit aztán visszaforgathatott a természetvédelembe. És igen ezzel velejár a magamutogatás, showelemek beépítése. Ezért volt ő szar ember?"

1. Senki nem írta eddig Irwinről, hogy "szar ember", te vagy az első aki ezt így itt leírta. Ehez gratulálok, megint ügyesen beletiportál Steve Irwin emlékébe.
    2. Engem nem zavart, hogy krokodilokkal mutatványozott, showzott addig a pontig, amig az 1 hónapos csecsemőt is bevetette. Onnan kezdve valóban, egy szarember látszatát kezdte kelteni, de ezt csakis magának köszönhette.

Darien!

"Meg nemtudom, nemkéne személyeskedni se ennyire."
    Elég kultúráltan folyt a vita, amig te a kis koca stílusoddal be nem böffentettél ide. Egyfolytában barmozól, disznózól, amikor pedig szembesítenek téged a szomorú valósággal - miszerint valójában te vagy barom s disznó egyben -, felszólítasz másokat a személyeskedés mellőzésére?
    Veled más baj is van, nem csak az, hogy ezt a konkrét témát értelmezed félre...