"A rája az pont egy rossz példa,mert ugye vízben az ember nem képes gyorsan mozogni...
A másik meg hogy a krokodilokat valószínűleg sokkal jobban ismerte,mint a rájákat..."
Elég izzadtságszagú magyarázat ez. De részemről nem érdekel semmilyen magyarázat, ha valaki annyira felelőtlen, hogy minimálisan is veszélyeztetni képes egy 1 hónapos csecsemőt a show, a népszerüség kedvéért...
Jómagam is rendszeres nézője voltam Steve Irwin műsorainak. Élvezetes volt nézni azt a buzgalmat és hozzáértést, ahogyan az állatokkal bánt. Szerintem ő erre született. Szerencsés és boldog ember volt, hogy azt csinálhatta egész életében amit szeretett és jól meg is élt belőle.
Nem értem, hogy akkor mi értelme volt olyan degenrált dolgot csinálnia, amit az 1 hónapos gyerekével tett.
Sok-sok embert kiámbrándított ezzel. Köztük engem is. Az más kérdés, hogy vannak, akiknek a gyomra minden szart bevesz, ha valakit istenítenek, mindent elfogadhatónak tartanak vele kapcsolatban.
Én a csecsemős eset után nem úgy néztem rá, mint egy fasza, vagány természet- és állatvádőre - hisz Addig csak saját épségét kockáztatta -, hanem mint egy idiótára, aki nem tudja hol a határ...