• Lonesome Jim
    Majd holnap végigolvasom ezt a fórumot.. :)
    Nem ismertem teljesen Steve Irwin munkásságát, csak annyit mondhatok, hogy amikor az Animal Planeten megláttam rögtön elkapcsoltam.. ő volt "az a fazon aki mindig ráugrik egy hüllőre és fetreng rajta egy darabig" Hát engem marhára idegesített, sosem kedveltem. Ennek ellenére halálának híre megrázott. Még nem olvastam el az életrajzát, de többen írták, hogy sok nemzetiparkot alapított, és úgy overall sokat tett a természetért.. Ha ez "igaz" akkor talán elnézhető ez sok "baromság" amit elkövetett (hüllőkkel szarakodás, meg leginkább a gyerek belógatása a krokodolik közé) mert talán ezeket csak azért csinálta, hogy felfigyeljenek rá.. jó nyílván kattantnak is kell lenni egy kicsit ,de a fő cél talán az volt, hogy felfigyeljenek rá.. egy "sima" természetvédő senkit nem érdekel, ahhoz hogy az emberek felkapják a fejüket rá kell ugrania egy hatalmas krokodilra :) a gyerekes akcióról meg csak annyit, hogy talán tényleg jobban értett a krokodilokhoz mint bárki más, és nagyon jól tudta, hogy meddig mehet el (még ha ez nem is látszott) Ha ez így van, akkor szvsz elnézhető neki ez a kis mutatvány, elvégre ezt is csak azért követte el, hogy minél többen felkapják rá a fejüket, megismerjék őt.. ettöl függetlenül persze túllőtt a célon, sokan emiatt utálták meg..
    na mind1, sajnálom, hogy elment, mindentől függetlenül egy értékes embert vesztettünk el. .