Művész-és Elvont fim topik
  • fifi
    "A minőség az nézhetetlen, de ez nem a release miatt, hanem, mert alapból ilyen kamerával forgatták. Korábban megemlítette Jano, hogy nem beszélnek benne, csak hangeffektek és minimális zene van benne. A történet vagy nagyon magas filozófiai szinten van vagy tényleg nagyon nagy összevisszaság. Kezdődik az egész egy kis házikóban, ahol Isten egy pengével vagy vasdarabbal szúrkálja magát, remeg, stb. Aztán kivágja pár szervét, meghal. Majd előjön a Földanya, aki lazán orálisan kielégíti a már halott Istent majd a hasára lövellő ondót beledörzsöli a bőrébe, terhes lesz. Váltás.
    Egy hullát vagy vmi hasonlót mutatnak, elméletileg ő a Föld fia. Majd jönnek különböző emberek, akik elhurcolják őt, ő eközben feléled, hörög, stb. Játszanak vmit a tűzzel is, nem tudom mit csinálnak. (Itt jön elő az, hogy a minőség miatt nem vágod le a sztorit.) Majd újra mutatják a Földanyát, aki a Föld fiának nyaka köré kötelet köt és elhurcolja egy erdős területre. Jönnek a már korábbról ismert emberek, leütik az Anyát. levetkőztetik vmilyen szinten, majd botjaikkal és hasonló eszközeikkel a nemi szervét kezdik el döfködni ütögetni. Ezt a fiún is végrehajtják. Majd vmi gusztustalsn lével leöntik őket. Hurcolgatják őket, nagyon sokáig, a végén vmi olyasmi van, mint egy kezdetleges mozsárban összezúznak húscafatokat vagy mittudomén, aztán vége. Elfelejteni nem fogom ezt a filmet, de nem azért mert mély benyomást tett rám. Pontokkal nem tudom értékelni, egy másik filmet sem láttam, ami ehhez hasonlítana.
    Egyébként, ennek a filmnek a kockái peregnek Marilyn Manson Coma Black c. klippje alatt. Hihetetlenül hatásosan"

hogy honnan tudod/akarodleszedni az engemnemkülönösebben érdekel, keresgélj.../DC, torrent/