Művész-és Elvont filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szemétbaszók (vagy kukakúrók). a cím mindent elárul<#nevetes1>#nevetes1>
Tudna segíteni valaki beszerzési ügyben ?
Korkusuz (Rampage)
Egy török Rambo-utánzat 1986-ból.
Most Áprilisban meg is jelent DVD-n, de gondolom csak odakint.
Nincs meg valakinek ? Ha igen, segíthetne hogy tudnám beszerezni.
Elõre is köszönöm !
Ez egy néma sci-fi, azt mutatja be, hogy fognak élni az emberek, milyen lesz a civilizáció a 2000. évben.
Láttam belõle képeket, hátborzongató az egész. 😊
Viszont ha már itt vagyok ajánlok pár filmet én is.
Persepolis - feketefehér francia-amerikai animációs film 2007
Irréversible- francia 2002 (18++++++++++++++++)
Berlin Calling- színes feliratos német zenés dráma 2008
Coffee and Cigarettes- amerikai-japán-olasz 2003
a mirrormask-ot is most láttam, engem a képi világa, és a felszín mögött rejlõ mélységei teljesen lenyûgöztek.
*Posse*T.W.D*
Mostanában többször járok art moziba, és eddig láttam pár kevésbé ismert alkotást.
Leginkább az érdekelne, hogy az ilyen filmekhez hol tudnék szerezni feliratot.
Az alábbi filmeket néztem meg eddig:
Csak egy szerelmesfilm (2007 Dán dráma-thriller)
A Hazugság Szabályai (2006 Cseh filmdráma)
Libanoni Keringõ (2008 Német-Francia-Izraeli animációs)
REC (2007 Spanyol horror)
Film Noir (2007 Amerikai-Szerb animációs)
Melegkonyha (2008 Spanyol vígjáték)
Számomra ezek és ezekhez hasonlók számítanak art-filmeknek, és sokkal jobban bejönnek, mint az agyonreklámozott amerikai multiplex-töltelékek.
Ezek közül egyikhez se készült szinkron, s még csak a REC fog megjelenni DVD-n, a többinek se híre se hamva megjelenés ügyben.
Interneten amúgy megtaláltam mindet, még a cseh alkotást is, csak felirat kéne.
Mivel a mozik nem adják ki azt. Ámbár érdekes is lenne...
Hosszupuskán is csak az egyikhez van.
Szal várom a tippeket.
van egy új filmje, The Fountain címen jókis múvi
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
egyik legjobb lincs film 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Chromatophobia
Index - Legnyomasztóbb filmek
Érdemes bogarászni! Tegnap kaptam meg a Begotten-t, ma nézem meg. Ha valakit érdekelnek belõle részletek:
Begotten 1.
Begotten 2.
Begotten 3.
Begotten 4.
Eraserhead pedig valóban nagyon jó film. Valami veszett hangulata van. Szerintem Lynch egyik legjobb alkotása.
Egy kis érdekesség a végére:
Playstation 2 reklám David Lynch rendezésében.
gamertag: kenobita
beborult...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van valamilyen gyomrod hogy ezt be tudod venni.
Bár mondjuk lehet abban van igazán a hatalma hogy sokszor nem lehet igazán kivenni mi is van a képen, csak a fantáziád müködik.. és e film megtudja teremteni azt a légkört hogy a legbetegebb szarságok jöjjenek elõ a fejedben.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
pár évvel ezelõtti japán film, látta valaki?

Egy hullát vagy vmi hasonlót mutatnak, elméletileg õ a Föld fia. Majd jönnek különbözõ emberek, akik elhurcolják õt, õ eközben feléled, hörög, stb. Játszanak vmit a tûzzel is, nem tudom mit csinálnak. (Itt jön elõ az, hogy a minõség miatt nem vágod le a sztorit.) Majd újra mutatják a Földanyát, aki a Föld fiának nyaka köré kötelet köt és elhurcolja egy erdõs területre. Jönnek a már korábbról ismert emberek, leütik az Anyát. levetkõztetik vmilyen szinten, majd botjaikkal és hasonló eszközeikkel a nemi szervét kezdik el döfködni ütögetni. Ezt a fiún is végrehajtják. Majd vmi gusztustalsn lével leöntik õket. Hurcolgatják õket, nagyon sokáig, a végén vmi olyasmi van, mint egy kezdetleges mozsárban összezúznak húscafatokat vagy mittudomén, aztán vége. Elfelejteni nem fogom ezt a filmet, de nem azért mert mély benyomást tett rám. Pontokkal nem tudom értékelni, egy másik filmet sem láttam, ami ehhez hasonlítana.
Egyébként, ennek a filmnek a kockái peregnek Marilyn Manson Coma Black c. klippje alatt. Hihetetlenül hatásosan"
hogy honnan tudod/akarodleszedni az engemnemkülönösebben érdekel, keresgélj.../DC, torrent/
Meg az a Pí is😊
Ha többet nem írnék az SG-re akkor megöltem magam a filmélmény hatására...
nagyon jó film, mindenkinek ajánlom 😊 kicsit john malkovics-menetes
Radírfej-et keresek DVD-n, tudtok valami lelõhelyet? Az sem baj, ha nincs magyar felirat/szöveg hozzá. (E-bay-t ne!) Köszi!
gamertag: kenobita
Hát nagyon pihent az a mozi.Johny Depp óriásít alakít benne.
De ez az a film,amit tipikusan belõve érdemes megtekinteni😊
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
és most vettem észre, hogy az M2 le fogja adni az összes részt
az elsõt rész:
december 19. Kedd, 01:35 (valójában az már szerda)
20-án a másodikat, és így tovább, minden nap leadnak egyet
én már láttam mind a tíz részt és nagyon ajánlom, ez komoly
imdb-n 9.3-at kapott, de lehet, hogy még többet érdemelne...
aki teheti, az feltétlen nézze
srácok!
nincs meg vkinek véletlenül Francois Ozon - Bûnös Szerelmesek címû filmjének magyar felirata?
Vagy az Eros c. filmé esetleg, vagy ugyancsak Ozontól a Sitcom (Szappanoperett) magyar felirata?
ha vki tudna segíteni, akkor küldjön egy mailt a címemre plíííz!!!
[email protected]
elõre is kössz a segítséget...
Asus X52SG-AP176, C2D T5750 2.0GHz, 3Gb DDR2, GF 9300M G
A mesterséges intelligencia pedig nagyon könnyen lehetséges, hogy az evolúció következõ lépcsõfoka lesz....
Szerintetek ha egyszer lesznek értelmes robotok,beigazolodik Asinov elmélete,miszerint öntudatra ébrednek,saját érzéseik lesznek,és szabadságra vágynak?
Ebbe a filmbe még a haverjaim is szerepeltek! 😄
Acsán (kis Pest megyei falu Vác mellett) forgatták, a mellékszereplõket a helyi általános iskolából válogatták (ennek már jó pár éve, még kis pöcsök voltak 😛). Haverom mondta, hogy verekedniük kellett, meg rohangálni meg ilyesmik. Tiszta hülye hajuk volt! <#idiota>#idiota>
Haverom azt is mondta hogy a rendezõ egy hülye fasz volt, állandóan ilyen hosszú fehér sálban volt. Haveromék meg éheztek egész nap mert nem adtak nekik enni! 😛
For sale: thedronewebshop.com
én láttam, de mégegyszer nem nézném meg....naon "nehéz" film....
Nem mondom h nemtetszett, de ez a mûfaly kissé kemény nekem<#nemtudom>#nemtudom>
Én Wong Kar-Wai Eros-át ajánlom, valamint a 2046-ot....<#integet2>#integet2>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
amim van és mûvészfilmnek mondom:
a boldogságtól ordítani
donnie darko
elveszett gyerekek városa
karambol 😊
ken park
kontroll
mechanikus narancs
pí
ragyogás
salo, avagy sodoma 120 napja
mulholland drive
kölykök
bocs az OFF-ért
*Posse*T.W.D*
és még senki sem írta a Rules of Attraction-t,egyik legdúrvább filmes élményem,ugyanis durva állapotban néztem meg(annyira nem kell rosszra gondolni,csupán haverokkal egy 3 nap,2 éjszakás tivornyát csaptunk egyikõnk családjának az õsszoci nyaralójában😊),szóval már eleve meg volt fordulva velem a világ(vagy hogy mondjam) és ez a film rátett egy lapáttal
mellesleg a rendezõ(Roger Avery) Tarantino írótársa,ha ez még nem lenne elég,az eredeti novella írója Bret Easton Ellis,vagyis aki az American Psycho-t is elkövette
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.