• kbupdate
    Nagyon igényes a cikk...

1: "Windows Millenium" ez meg mi? ... Millennium
    2: "illetve a minden hónap első keddjén kiadott javításokkal." 2. kedden!

Gondoltam el se olvasom ezt a cikket, ha már az első bekezdéseiben ekkora hibák vannak. (Gondolom nem egyszerű egy ilyen cikket megírni, kb. mint a Vista-t "programozni" olyan teljesítmény kell, szóval megértem a hibákat...)

Sok a blabla, látszik, hogy nem igazán tudja a cikkíró miről is van szó. Sajnos, én magam már az első alfáktól teszteltem a codename LongHorn nevú OS-t, én látom mennyit fejlődött, akár XP-hez is képest. A cikkben is oly sokat emlegetett laikusok (akárcsak a cikkíró) annyit ír, amennyit lát, de lehet, még annyit sem.

Az, hogy nincsennek driverek a Vista-hoz, mi ezen meglepő? Még MEG SEM JELENT! Ébresztő! De már így is sokkal támogatottabb rendszer, mint az XP volt a megjelenése után, akár 2 hónappal.

Meg ez a HW driver duma elég, kamu, nekem van egy 1998-as LPT-s Primax Colorado scannerem, és mégis működésre tudtam bírni Vista alatt is. Az érdekesség ebben az, hogy a gyártó, már XP-hez sem adot ki drivereket ehhez a modellhez. Sebaj. Másrészt is, minden működik (TV tuner, PCI ethernet stb.).