• Bucser
    Bocs de milyen linux usernek tartod magad ha distribet használsz?? Ráadásul megjárta már 3 a gépedet. linuxot egyszer felépítesz rendesen és totál mindegy milyen disztrib beállítod. Utána az a pc haláláig működik.

Másrészt sok Linux guru jön azzal, hogy ezt m ind tudja a Linux. Akkor egy egyszerű kérdés: Hány átlagusert tud összeszámolniaki el tudja érni, hogy ezeket csinálja is a linux magától? Kérdem én az átlagusert nem illeti meg a linuxokon elérhető biztonság? Megvetendő-e az átlaguser mert éppen nem ért ahhoz hogyan írjon kiegészítést a linuxhoz? Vagy éppen másodosztályú internetes polgár lesz-e az aki nem képes a linuxal dolgozni? Szerintem nem és éppen ezért jó hogy a Vistában ezek minden állítgatás nélkül benne lesznek. (ugye alapból lockolt minden és majd a user ha tudja kikapcsolja a számára felesleges védelmeket). A linuxozók örüljenek még mindig ők lesznek forban és sokat tesznek a netes communityért (rengeteg jófej idealista van köztük akik az internetes és informatikai közösséget naggyá teszik). De szerintem mindenki megérdemli a kezelhető érthető biztonságot. A védelmet legyen akár az nagytestvér szerű (csak legyen meg a lehetősége a lemondásra és ugye mindenkinek megvan a lehetősége)

uff én bezséltem.

Az meg hogy egy fájlrendszer esetén azonnala defragmentáció nem azt jelenti, hogy a lmeez nem töredezik csak annyit tesz, hogy a lemez karban van tartva.. aki minden nap vagy este mikor nem dolgozik defragozik annak sem töredezett a vinyója.. elég könnyen belátható.