The Hobbit
  • Kheled
    Pár viccet még anno mi is összedobtunk, bár a legtöbb szöveg a filmből van idézve, de párat kiemelnék amin sokat nevettünk:

Gollam: Kedveszkém, tudtad, hogy a gól a legfontoszabb eleme egy focimeccnek?
    Szméagol: Sz mé’ a gól, drágaszág?

Jósda és webdoki, válogatott:
    Bözsi néni: Jó napot, Elrond úr! A nevem bözsi és 80 éves vagyok. Érdeklődni szeretnék, hogy számíthatok-e valami jóra még az életben.
    Elrond: Rád itt nem vár más, csak halál.

Valaki: Üdv, Galadriel! Egy igen kínos dolog miatt fordulok hozzád. Nos… gond van a férfiasságommal. Szerinted ettől függetlenül lhet még párkapcsolatom?
    Galadriel: A legapróbbak is képesek változtatni a világ alakulásán.

Ismeretlen: Gandalf, valami rohad a lakásban, de nem tudom, mi és hogy szabaduljak meg tőle. Valami tipp?
    Gandalf: Ha kétségeid vannak, barátom, mindig hallgass a szimatodra!

Ismeretlen: Gandalf, ég a házunk, mit tegyünk most?
    Gandalf: Fussatok, bolondok!

Beteg: Kedves Szarumán Úr! A múltkor vettem Öntől egy pirulát a migrénemre, de csak rosszabb lett. Valami mást tudna ajánlani?
    Szarumán: Megadtam neked az esélyt, hogy csatlakozz önszántadból, de te inkább választottad A KÍNT!

Étteremben:
    Pincér: Jó napot, uram! Mit hozhatok?
    Gollam: Halackát!
    Pincér: Értem. Hogy szeretné fogyasztani?
    Gollam: Nyerszen és capkodószan.
    Pincér: Világos. Óhajt valami köretet hozzá?
    Gollam: A burgonyát meg tardszd meg!

Gollam show:
    Pasi: Szivem, be kell vallanom valamit. Megcsaltalak.
    Nő: Menj el ész ne gyere többé vissza!
    Nő: Hogy mertél megcsalni, te szemét?
    Férfi: Nem mi voltunk, nem mi voltunk, a drágaszág volt, a drágaszág kényszerített rá, hogy megtegyük!

Gimli és Galadriel az ágyban.
    Galadriel: Törp uram, olyan vagy, mint egy állat…
    Gimli: Nem tehetek róla. Szemem mint a sasé és fülem mint a rókáé. Mit tegyek, hogy jobb legyen neked?
    Galadriel: Ha nem tudod, hogyan teljesítsd, nem tudja senki.

Gyűrűk ura Gollam-intro:
    Váltoszik a világocka… Érszem a drágaszágban, érszem a halackában, érszem a szeleckében. Szok minden mi valaha volt, elpusztult, ész mosztmár cak kolompér van, aki emlékeszhetne rá..