The Hobbit
  • k0trapali #408
    Kit érdekel az eredeti regény meg a könyv meg mittom én milyen iromány? Nem olvastam egyiket sem. Nekem a film legyen jó teljesen mind1 milyen alapanyagot használnak hozzá.
    Emésztenem kell még ezt a Hobbitot az biztos. LoTR sokkal hamarabb a szívemhez nőtt! Nekem ez a Babó túl gyerekesre sikeredett és kész.
    A CGI pedig nagyon rátett az egészre mert a film fele kb abból állt. A sok új-zélandi táj nem volt sehol... 1-2 madártávlatos rész és kifújt. A LoTR-ban emlékeim szerint több kinti helyszín volt és ha díszlet is volt a fele akkor azon sem látszott, hogy az díszlet. Széltető itt hihetetlen színpadias volt! Éreztem, hogy ettől-eddig tart a díszlet a többi pedig zöld háttér. A fenyőfák közti szaladás az orkok elől is... 50x5 méteres sáv volt megcsinálva műfenyőkből és mű dolgokból mögötte a háttér teljesen kamu volt. Nekem ez már sok! Jackson-tól nem ezt vártam a Gyűrűk Ura után! Az még mai szemmel is rohadt jó CGI és helyszínek terén is! Az orkok pl akiket közelről mutatnak mind, mind bemaszkolt színészek. Itt meg elmosódott CGI alakok. Gratulálok!