The Hobbit
  • Prof William
    Tegnap néztem meg feliratosan.

Szerintem simán hozta a GyU első részének a színvonalát, sőt 1-2 helyen még kiforrottabban is éreztem.

A törpéket uigyekeztek ind különbözőnek bamutatni ami nagyon nagy jópont. főleg hogy többé-kevésbé sikerült is.

A színészek teljesen okék voltak. A régiek hozták a szintet és az újakkal sem volt semmi baj. Főleg a herceg volt nagyon jó.

A Gollamos részt én kissé túl hosszúnak éreztem. Tudom hogy jó eséllyel soha többé nem szerepel (talán ezért is kapott ennyit) de akkor is hosszú volt.

A tájak gyönyörűek voltak és a CGI előtt is le a kalappal. Azt hiszem ebben az évben nem éri meg másnak indulni a CGI Oscarért.

Lehet, hogy kissé lassan indult be de én nem éreztem olyan hosszúnak.

Ez előző GYU-ban az nem tetszett annyira hogy gonoszként, csak egy lángoló kontaktlencsét kaptunk és nem volt más karakteres fő rosszt. Jó harmadik részben ott volt az a gyumaképű bucimaci de az inkább a vicc kategóriába tartozott.

Az első rész alapján szerepében szeritnem egy elég jó ellenséget mutattak be, és perze a sárkányra is kváncsi lehet. Külön tetszett, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az elején nem mutatták be premier plánban a támadáskor, így még nem tudhatjuk hogy néz ki. Ezt a későbbi filmre tartogatják, ami sztem jó ötlet volt.