• Fenjoy
    A Kerestény egyház már "bízonyított" még 100 év és vége a "hatalmának". Nem az a Kérdés, hogy van e Isten, a kérdés az, hogy mennyi?!:) De a megfogalmazás is rossz, inkább úgy mondanám, hogy "minden létező". Minden vallalásal az a gond, hogy torzít, de ez természetes is... az idők folyamán mindenki elvett, hozzátett, átalakítodot, átírodot, stb. Az igazságot mindenki megfogja tudni, mikor megdöglik, ergo türelem!:) Ugye két véglet van:

Az egyik ostoba azt mondja, a semmiből lett a világegyetem ( és ez nem semmi)és a nagy bumm, most már nem nagy bumm volt hanem folyamatos a világegyetem keletkezése és összeomlása majd újra és újra, mármint a MI világegyemetünké, mert már azt is pedzegetik, hogy párhuzamos világok is léteznek és nem csak a sci-fi műfajban:)

A másik ostoba azt mondja, hogy Isten örök.

Én mondanék egy harmadikat:) De ez nem az a közeg, visszont, mindkét fél azaz két nagy csoport áll szemben egymással, és mindegyik megvan győződve az igazáról. De mivel egyik sem "bízonyitott" , így mindkettő csak hiszi a saját "igazát". És ez öhejes:) Több dimenziós gondolkodás kéne, szerintem... de én most mennek és manifestálok egy royal flush-t, ergo mennek pokerozni:)

Csao!