• Fenjoy
    Szerintem meg maradjunk annyiban, hogy mindkettő csak HIT kérdése, egyik Istenben hisz a másik az evuluciós elméletben, ennyi.:) Viszont a tudomány "fejlődik" előbb utóbb vagy igazolja vagy cáfolja majd önmagát:)

Viszont már nem tudom ki(k) irta, valamikor hajnalban a fizikai test és energia lebontását, hasonlóan "gondolom" én is. Van a Fizikai test, mely egy energia+információs gestalt. Mikor meghalunk, a fizikai test, az ego, vele hal meg. De a tudat, lélek nem. Ez energia egység átkerül egy másik dimenzióba. Szóval, ahozz, hogy az atomok között energia+információs gestalt jöjön létre (élet), gondolom ez is a véletlen műve...?!:)

Egy mégegyszer egy Gondalat erejéig:)

Olvasáskészségünk akkor alakult ki, amikor a történelem előtti ember agykérge kifejlődött, noha a történelem elötti világban senkinek sem volt szüksége az olvasásra. Ha az evulúció olyan véletlenszerű, ahogy számos genetikus állítja, akkor olvasáskészségünknek egymillió éve el kellett volna tűnnie, hiszen a túlélésben vett "haszna" egyenlő volt a nullával.