Black Mesa: Source
-
Zero 7th #742 Nem kell hozzám szólni (főleg nem hülyeségeket), akkor nem lesz szétoffolva a topik. Mintha olyan kurvára számítana, egyébként...
De az alaptalan levegőbe beszélést nem viselem jól. Már háromszor mondtam, hogy annyival lezárhatjátok a vitát, hogy "ez a szubjektív véleményem, továbbiakban leszarom", mint ahogy Sven tette. Azt el tudom fogadni.
De ha ilyeneket írkáltok, hogy " de a ket jatek kb ,eg es fold", "a Crysis egy másik pályán focizik", stb, úgy, hogy egyetlen kézzelfogható dolgot nem tudtok mondani, akkor kötekedni fogok. Nem azért, mert utálom a HLt, vagy annyira imádom a Crysist, hanem egyszerűen azon egyetlen oknál fogva, hogy a hülyeségeket, totál alaptalan állításokat nehezen viselem.
Nem tetszett? Oké, rendben. Ez vélemény, elfogadom. De a fenti állítások nem vélemény kategória, azok objektíven vizsgálhatóak lennének. Mégis, egyetlen ténnyel sem tudjátok a mondandótokat alátámasztani. Hablatyoltok arról, hogy így mindenki szerette, meg úgy korszakalkotó. De lófasz ez, nem érv.
De valamiért ti itt harcolni akartok ellenem, én meg jól érzem magam így. :P
Emlékeztetőül:
(Igen, mérnök vagyok. :P)