Black Mesa: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
amúgy még dolgoznak rajta a készítõk?
Mert a náluk a fórumon nincs valami nagy élet. :S
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Part 2
Akinek van rá ingerenciája. Nálam az Office Complex és a Blast Pit részeken rendszeresen "hl2.exe hibát észlelt ezért leállt" üzenettel elszállt.
Armageddonnak adok igazat, szerintem ezek a HD textúrák inkább randítják az összhatást.
Ja igen és egy-két script is el van benne szúrva, ha valaki nagy HL kódoló zseni, biztos meg tudja oldani - a plafonra szerelt turretek nem lõnek, és a helikopterekrõl sem ereszkednek alá a katonák
Egyébként ezek a HD packok szerintem nagyon gusztustalan hatást érnek el. A régi HD pack, ami Blue Shifthez jött, arra azt mondom, hogy jó. 😊
@
Half Life Source Cinematic Mod

A magam részérõl a HL2 világát úgy utáltam Alyx-al és a kombinékkal, ahogy vannak. Ezek a poszt-apokaliptikus játékok a legkevésbé sem tudnak megfogni.
Sokan elfelejtik azt is hogy mindent újra akarnak csinálni. Sõt, ki is akarják bõvíteni, és egyébként ami képek kikerültek, azok alapján nem is rossz. Szerintem néhány résznél lehet feleszméltek, hogy kissé idejétmúlt megvalósítások vannak, és oda kell egy kis kreatív munka.
Egyébként nem értem minek szidni õket. Jobb lenne ha el sem kezdik? Így legalább van lehetõség rá, hogy megcsinálják...
@
Például ott a halo 1 remake az is 2-3 éve készül pedig ott a háttér és egy profi csapat van mögötte!!!
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Na ez óriási butaság. A HL világa mindig is garancia volt a nagy érdeklõdésre és a komoly eladásokra, a fejlesztõ Valve legerõsebb fegyvere ez, aki buta lenne kihagyni a HL3-at, nyilván nem is fogja. A multiplatformmal pedig nem értem, mit akarsz, mindkét rész kijött konzolokra is. Na nem mintha a konzolok különösebben számítanának.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
sublimaze: nem értek egyet. szerintem nagyon is megérné egy HL folytatást készíteni, biztos vagyok benne, hogy pár millió példány elkelne, hiszen hatalmas rajongótáborral rendelkezik. az újragondolás meg max. akkor lenne életképes, ha már lezárták a Gordon történetét, hiszen erre mindenki kíváncsi és szerintem a Valve sem hülye, hogy lezáratlanul hagyja az egyik legjobb, ha nem a legjobb játékuk történetét. (mondani meg interjúkban bármit lehet, nem egy példa volt mostanában, hogy tagadtak egy dolgot, aztán mégis kiderült, hogy igaz.) utána már el lehetne kanyarodni más irányokba, pl. megnéznék egy elõzményt (úgyis mostanában az a "trendi"), egy olyan játékot, ami bemutatja, hogy mi történt a világban azon idõ alatt, amíg Freeman uraság sztázisban volt, stb.