Black Mesa: Source
  • Ryder62
    Nekem mindegy hogy milyen régi egy játék, ugyan úgy eljátszok egy maival is mint egy régivel ha jól össze van rakva, hangulatos stb. Példának okáért a Max Payne 3-nál ment a rinya hogy ez már nem Max Payne meg így meg úgy stb. Nekem baromira bejött. Sőt hangulatban és összképileg nálam lekörözte a sokak által magasztalt második részt.

Régen is voltak rossz és jó játékok és ma is. Crysis2-re is megy a fika. Hogy bezzeg az első milyen baromi jó de a második fúj, fúj. Nekem sokkal jobban tettszett a 2.

Ez egy beidegződés hogy jön egy játék azt elkönyvelik jónak vagy rossznak. Ha jó ehhez mérten nézik az elkövetkező részeket. Ha változtatnak a játékon akkor azért szar mert nem olyan mint az első, ha ugyan az akkor meg azért mert rókabőr. Meg hogy minél régebbi egy játék annál jobb.

Én olyan vagyok hogy elfogadom a változtatásokat, sőt azt is ha ugyan olyan marad mert egy a lényeg: Legyen hangulatos, legyen szórakoztató, kössön le.

Tehát az összkép számít

(azért írtam így ezt most le, mert úgy rémlik hogy te akartad ezt elmagyarázni hetekkel ezelőtt hogy nem az számít hogy milyen régi egy játék, milyen forradalmi újításokkal drukkol elő hanem az hogy szórakoztassa, kösse le az embert)

Most nem azt mondom hogy a HL vagy a Black Mesa szar mert nem az. Csak az emlékek szokták megszépíteni a játékokat. Ezért van az hogy sokan hangoztatják hogy ilyen űberkirály volt a játék.