• Morden23
    "mer amit megbecsülök ,aztmegfizetem..."

Szerintem pont ennyi kell, akár filmről, akár zenéről, akár másról van szó.

Nyilván, amit nem vennél meg, azzal nem károsítod meg őket, még ha letöltöd is (most az elvi részéről érdemtelen beszélni).

Roliika: Nem tudom, milyen tekintetben vannak megrendelőitek, vagy hogy hol dolgozol, ez a te dolgod. Ha jól emlékszem, a stílusodat vontam kétségbe, nem pedig a képesítésedet. Innentől fogva engem ez nem annyira érdekel, mert nem akarok parasztkodni, de ha mindenképpen elvárod tőlem, akkor megoldhatjuk. Komám.

És mellesleg a kifejezőkészség nem hátrány még egy programozónál sem. Hidd el, tudom, dolgoztam már együtt egy kevéssel (tényleg kevéssel).

Ennyi. Ha ezek után is sértve érzed magadat, akkor lelked rajta, de könyörgöm, ne rám zúdítsd a komplexusaidat, főleg azok után, hogy a vitát a te meglehetősen ócska "bölcsészek és jogászok hozzá nem értőek" megjegyzésed indította el.

Szóval vedd úgy, hogy (már burkoltan, de) elnézésedet kérem, ha sértő lettem volna, esetleg lelkivilágod szenvedett a megjegyzéseim alatt csorbát. Ezt megteheted te is, és akkor máris egálban vagyunk, mégpedig stílusosan.

Komám.