• NEXUS6
    Na amikor végre belemegyünk a részletekbe, akkor derül ki, hogy mindkét tábor soxor ugyan arról beszél, csak a hozzá kapcsolódó érzelmek mások.;)

""Egyébként aki már látta az Xgl-t az nem fog hasraesni a Vista GUI-tól"

Ez igaz fordítva is."

No no!
    Amikor először megláttam az Aerot-azt gondoltam, nem is rossz, de hát végül is ez 1 darab skin, meg igazából, tényleg nem jelent semmit. Aztán amikor megláttam a XGL-t akkor én is azt gondoltam, hogy na né má ez meg oylan mint az éró, csak túl van bonyolítva.
    Most meg azt gondolom, hogy bameg! ebbe beleraktak egy csomó olyan fícsőrt, ami tényleg használható multitaszkos környezetben, persze ha ezt lehetővé tevő megfelelő teljesítményű gépped is van (szerencsére az erőforrás igénye is alacsonyabb mint az M$ terméké).
    És ennek a felét sem tudja az éró!

Windóz történelem:
    Dettó én is így látom, csak én nem a DOSról tértem át a winre, hanem egy kb xp-nek megfelelő szintű OS-ről. Fejlődik szép lassan ez tény.
    És 15 év számítógép használat után most a winnel ott vagyok, mint ahonnan elindultam. Most akkor törjek ki örömkönnyekbe?

DX10 az xp-ben.
    Nem tudom miért ne lehetne külön xp-s DX10-et kiadni, mi akadálya lenne azon kívül hogy akkor egyetlen gámer sem venne vistát?