jajj a 64bites xp driver, stb támogatásából nem akarsz kérni, azért a Vista igen más lesz ebből a részből. Ez az xp-t direkt fogja felváltani és rendes támogatást fog kapni.
A tuner gondok kizárólag software vagy driver beállítási gondok lehetnek, amit meg kell oldanod és ok lesz. Még 3d alatt is, muszáj. =)
"Biztonságosabb (korlátozott jogosultságú júzerek, jó tűzfal, diagnosztikai eszközök (pl. automatikus indulások figyelése), stb.)."
==>"Ez újdonság? Nem tudom nekem már több éve van az OS-emben :)"
Igen de nem alapból hanem telepítetted, vagy nem win-t használsz ;), de itt native lesz elméletileg.
"Hozzáteszem, az hogy DX10-et nem rakják bele a XP-be az is csak azt mutatja, hogy a kutya se váltana operációs rendszert, ha nem kényszerítenék rá." Bill mindíg is értett a marketinghez ;), de az egész IT üzletrendszer is így gondolkozik, minden hw és sw gyártó. válltoznak a foglalatok stb. Persze, hogy a pénz az első és nem a te kívánságaid =), nem vöröskeresztek.
"az emberek nem fognak váltani PCI-E-re, mert annyival nem jobb?"
az emberek váltottak így is úgy is akár jobb akár nem, nem volt sok választásuk (mint hogy nem lesz a Vistánál sem ;), az új procinak memónak új alaplap kell, az új alaplapok meg alapból pci-e sek. A kártyák nagyrésze is pci-e s, és az AGP változata a kártyáknak (már amíg vannak) azért jóval drágábbak mivel limitáltabban gyártják őket (nem beszélve, lehet hogy tényleg lassabbak? :). De ha meg is veszik őket, akkor is előbb utóbb le kell cserélniük a komoplett gépüket mert már igen kihalóban az AGP és megint csak számolhatunk a pci-e beruházássa. A sorsot nem lehet elkerülni.
Azért érdekesen gondolkozik az aki beruház egy erős AGP geforce 7s-be egy régi proci/memo/alaplap kombóval. Kíváncsi vagyok milyen százalékban használja is ki a kártya erejét... ;)