Jurassic Park IV és a Trilógia
-
Dexantreal #596 Igen, van már safari adventure és a szép fotók álltalis jön egy kis zsé. Emellett kifejlesztettem a dinóknál mindent, a securitynál is csak1-2 dolog van vissza, így van közepes és magas feszültségű kerítés, de majd külön helye lesz a veszélyes húsevőknek, mert ez a Ceratosaurus vagy mi megfér az alacsony feszéltsűgénél is. A növényevőknek is elég ez szerintem.
Vakcinát nem vágom, mi az? :S
Amúgy igazatok volt, tényleg nagyon jó játék!

Viszont nem értem, hogy a tisztítók miért hagynak ki az orruk előtt lévő piszkos útszakaszt? Két "mező" is koszos és elmegy mellette és nem tudom megparancsolni neki, hogy takarítsa fel. Meg a másik, hogy mikor megnéztem introját a géjmben és ugye ott kézzel pakolgatta le a dinókat tetszőleges helyre, azt hittem én is tehetem. Erre nemn. Pedig alapból tök messzire, vagy bizonyos távolságra raktam volna a dinókat a látogatóktól, de nem baj, mert felhúztam gyorsan kerítést.
Viszont nem tudok print screent készíteni!
Pedig szeretnék csak úgy magamnak, meg nektek a parkról. Nah majd ma megpróbálom a Frapssal.
Grat a fordításhoz, hogy hobbiból elvállod! Hajrá és sok sikert!

Bár szerintem nem kell, legalábbis számomra nem annyira fontos, mert boldogulok a játékban angolul is.
Van topikja a géjmnek sg-n? Ha igen, ott folytatom az ezzel kapcsolatos írogatást asszem :S, hogy ne offoljak.
Amúgy a játék hatására elkezdtem nézni hajnalban a Jurassic Park első részét vidin
. Csak a minőség kicsit szar már, mert sokszor meglett nézve. Majd letöltömn. Még mindig kedvencem és tetszik
.