Jurassic Park IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már volt!!!!!!!
Jp3, és a Raptor címû film!
Jp3, és a Raptor címû film!
hát,nincs más...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Méghogy hivatalos JP IV trailer! Hát ez csak a harmadik részbõl össze ollózot jelentek!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Majd megpróbálom feltölteni!
? mivan?
én is azt a pteranodon-os képet gondoltam igaznak.meg a japanesecarcass(egy döglött valami amit a hajóra emelnek.)-az volt 1 cikkbenn 1977-ben "fogták" ki,a drachenfish az a nagy hal a végén,a pferd az a pici lovas kép és talán a mokele mbembe-és kép amin nem látszik semmi.
szerintem az lehet igazi, melyiknél a katona lánbát a Pteranodon fejére rakja
hm, akkor nem tudom :p az a lényeg hogy a környékén
ráadásul a fényképezõgépet 1826-ban találták fel.és te azt írtad arra a képre h. 1820-ban készûlt.
köss össze állítás
nem igazán álapítható meg, hogy hiteles-e
ez 100% kacsa
ezt meg nem kell elhinni, ilyeneket egy mûvész csinál. csinált pl olyat hogy dínót vegyített emberre, és azt mumifikálva megcsinálta és azon a mumián volt szemüveg.
ezen a linken több dino is van,bár némelyiket nem látom ki.
a többi pterosaurus-os kép is itt van.
a többi pterosaurus-os kép is itt van.
A kép korát a minõsége árulja el...bár ezen a 92*62 pixeles téglán én csak pár embert tudok kivenni, semmi többet, ha van nagyobb kép linket írj be lécci 😄
az ET címû fílmet 2002-ben a 20. évfordulójára felújították a ahnganyagot,a képminõséget,új jeleneteket is vágtak bele.és azt kérdeztem h. vajon a jp-vel is fogják-e ezt tenni.
mi???
de honnan tudod h, a kép akkor készült?
-szerintetek a jp 1.részét is fel fogják újítani a 20.-dik évfordulóján,mint az ET-t?
-szerintetek a jp 1.részét is fel fogják újítani a 20.-dik évfordulóján,mint az ET-t?
hogy honan tudom, hogy igaz-e.
egyszerû, akoriban ezeket a lényeket másként képzelték el mint ahogy a képen van.
egyszerû, akoriban ezeket a lényeket másként képzelték el mint ahogy a képen van.
akoriban nem így képzelték el õket, mint ahogy a képen látszik
az utolsó képen,az is túl kicsi,de van egy nagyobb és "jobb" minõségû kép bevádva ,ennek egy másik szögbõl és a pteranodon feje ki van nagyítva,látszik a feje.
-honnan tudod ,h.igazi?
-honnan tudod ,h.igazi?
ezek közül csak
ez igazi. 1820 francia órszág. csak kár hogy kicsi a kép
ez igazi. 1820 francia órszág. csak kár hogy kicsi a kép
ez lett volna a kép.
még a 20.sz.-ban is élhettek pterosauriák.
akárcsak nessie,mokele mbembe,ogo pogo ...
a "kínai"szárnyatlan sárkányokat pedig szerintem a varánuszfélék(komodói...),krokodilok...
még a 20.sz.-ban is élhettek pterosauriák.
akárcsak nessie,mokele mbembe,ogo pogo ...
a "kínai"szárnyatlan sárkányokat pedig szerintem a varánuszfélék(komodói...),krokodilok...
szerintem a szárnyas sárkányokat,néhány túlélõ prerosauria mintázta.pl:
ramphornhyncus-ra a farka végén levõ rombusz alakú lebeny rõl gondoltam(az emberek honnan találták volna ki azt a sárkányoknak.)
ramphornhyncus-ra a farka végén levõ rombusz alakú lebeny rõl gondoltam(az emberek honnan találták volna ki azt a sárkányoknak.)
régi ábrázolás! a Megaraptor nem dromeosauridea
csak a kezein, volt olyan nagy
a Megaraptor keze szép.láttam.
a Megeraptornak a lábán is volt karom vagy csak a mellsõ végtagjain?
a Megeraptornak a lábán is volt karom vagy csak a mellsõ végtagjain?
az a gond, hogy nem tudni, hogy az a Pachy kölyök vagy nem.
a Dilopho 6m hosszú, és nem köpködöt, és galérja sem volt.
ha érdekel: nem egy borostyánból klonoztak!
a t-rex hova löki le õket? jókérdés, gondolom ott pont volt egy szakadék.
a Dilopho 6m hosszú, és nem köpködöt, és galérja sem volt.
ha érdekel: nem egy borostyánból klonoztak!
a t-rex hova löki le õket? jókérdés, gondolom ott pont volt egy szakadék.
lehet akármilyen a vrex nekem akkor is a trex a kedvencem,a dilophosaurussal és a dimorphodonnal.
-king kong=megaprimatus kong( a gigantophitecus-ból fejlõdött ki)
-ez már nem a king kong-hoz kapcsolódik:
-a legnagyobb dromeosauria a megaraptor volt.
a 2.részben 1 kölyök pacicephallosaurust akarnak elfogni?mert tudtommal az nagyobb volt.
-már harmadjára kérdezem h, a dilopho-nak volt gallérja?ha nem tudjátok akkor azt is írjátok.
-az 1. részben 2db szúnyogos borostyánkõ van ugye.1 amibõl klónozták öket és 1 amit a fílmben is megtalálnak és az Hammond sétabotján van.
és a kocsit,hova löki le a rex,ahonnan kijött?
-king kong=megaprimatus kong( a gigantophitecus-ból fejlõdött ki)
-ez már nem a king kong-hoz kapcsolódik:
-a legnagyobb dromeosauria a megaraptor volt.
a 2.részben 1 kölyök pacicephallosaurust akarnak elfogni?mert tudtommal az nagyobb volt.
-már harmadjára kérdezem h, a dilopho-nak volt gallérja?ha nem tudjátok akkor azt is írjátok.
-az 1. részben 2db szúnyogos borostyánkõ van ugye.1 amibõl klónozták öket és 1 amit a fílmben is megtalálnak és az Hammond sétabotján van.
és a kocsit,hova löki le a rex,ahonnan kijött?
rájötünk
a mortal kombat és a Jurassic park közös tulajdonsága annyi hogy mindkettõ logóját körülveszi 1 kör
ez fáj
mortal kombat logó-s JP? <#idiota>#idiota>
a JP3ban mi normálisat lehet megtudni a dínókról???
a jp3 extráiban,az így készültben az egyik ember azt mondja h." a fílmbõl megtudsz 1 minimálisat a dínokról."hát abbol tényleg minimálisat.megérteném ha az 1. ben v. a 2.mondanák.
" ÉS KIBASZOT NAGY DENEVÉREKET "= Terapus mordax
-azok a fogas férgek amik megeszik az embert: carnictis
a sauropodák nevét nem említi,továbbá a ceratopsidát és azt a varánusz szerûséget,és a rovarok nevét sem.
-azok a fogas férgek amik megeszik az embert: carnictis
a sauropodák nevét nem említi,továbbá a ceratopsidát és azt a varánusz szerûséget,és a rovarok nevét sem.
sztem a V-rex úgy kábé 20m lehet.
továbbá a filmben láthatunk sauropodákat, iletve egy békésen iszogató ceratopsidát is. ÉS KIBASZOT NAGY DENEVÉREKET
továbbá a filmben láthatunk sauropodákat, iletve egy békésen iszogató ceratopsidát is. ÉS KIBASZOT NAGY DENEVÉREKET