1759
Jurassic Park IV és a Trilógia
-
Dexantreal #596 Igen, van már safari adventure és a szép fotók álltalis jön egy kis zsé. Emellett kifejlesztettem a dinóknál mindent, a securitynál is csak1-2 dolog van vissza, így van közepes és magas feszültségű kerítés, de majd külön helye lesz a veszélyes húsevőknek, mert ez a Ceratosaurus vagy mi megfér az alacsony feszéltsűgénél is. A növényevőknek is elég ez szerintem.
Vakcinát nem vágom, mi az? :S
Amúgy igazatok volt, tényleg nagyon jó játék!
Viszont nem értem, hogy a tisztítók miért hagynak ki az orruk előtt lévő piszkos útszakaszt? Két "mező" is koszos és elmegy mellette és nem tudom megparancsolni neki, hogy takarítsa fel. Meg a másik, hogy mikor megnéztem introját a géjmben és ugye ott kézzel pakolgatta le a dinókat tetszőleges helyre, azt hittem én is tehetem. Erre nemn. Pedig alapból tök messzire, vagy bizonyos távolságra raktam volna a dinókat a látogatóktól, de nem baj, mert felhúztam gyorsan kerítést.
Viszont nem tudok print screent készíteni! Pedig szeretnék csak úgy magamnak, meg nektek a parkról. Nah majd ma megpróbálom a Frapssal.
Grat a fordításhoz, hogy hobbiból elvállod! Hajrá és sok sikert!
Bár szerintem nem kell, legalábbis számomra nem annyira fontos, mert boldogulok a játékban angolul is.
Van topikja a géjmnek sg-n? Ha igen, ott folytatom az ezzel kapcsolatos írogatást asszem :S, hogy ne offoljak.
Amúgy a játék hatására elkezdtem nézni hajnalban a Jurassic Park első részét vidin. Csak a minőség kicsit szar már, mert sokszor meglett nézve. Majd letöltömn. Még mindig kedvencem és tetszik. -
garex #595 én hbbibl az angol nyelvű szöveget szép lssan magyarítom.
ez akart lenni
én hobiból az angol nyelvű szöveget szép lassan magyarítom. -
garex #594 és fejleszteni tudsz ? új vakcinákat épületeket térfigyelőkamerát ilyesmit ja és a kerítést mivel a T-rexnek ugye magasfeszültségű kell....
én hbbibl az angol nyelvű szöveget szép lssan magyarítom. -
Dexantreal #593 Huhhúú, nah most már alakul és nem halnak meg olyan sűrűn. Folyamatban T-Rex és a raptor is! -
Dexantreal #592 Most már szépen haladok, négy faj van: három növény evő, köztük Stegosaurus és egy hús evő, de sorra halnak meg dinóim néha és nem tudom milért, csak azt, hogy valami roham izé miatt :S. -
Dexantreal #591 Thanks!
Filmben minden egyszerű volt és ott csak néző volt az ember.
Itt meg ugye nekünk kell létre hozni a parkot.
Szóval, amit kiásnak a csapatok, azokat kikell úgymond "csomagolni" és majd lesz új faj? Mert dinóknál mindent kutattam már a laboratóriumban és csomagolgattam is ki cuccokat és kiírta a cé betűs húsevőnél - nem jegyeztem még meg nevét, sry - és a Dryosaurusnál vagy minél, ami növényevő, hogy 100%, meg 92% :S Vagy ilyesmi :S.
Nah és még mindig csak ők vannak ketten, a két faj.
Azért próbálgatom még és végülis jó játék, tetszik.
Hogy érted amúgy azt, hogy módoló vagy és belepiszkálsz? :S -
W B #590 én modoló vagyok! bele piszkálok a játékba.
ki kell ásnod csontokat és azokból DNS-t kivonni. -
Dexantreal #589 Aki szakértője ennek a géjmnek ,az segíthetne. Csak két dinó faj áll rendelkezésemre :S. -
Dexantreal #588 Letöltöttem a Jurassic Park: Operation Genesist, a Trespassert, vagy mit a Majaomparádén betettem a kérések topikba, hátha majd valaki egyszer felteszi.
Szólni fogok, ha igen.
A JP: OG-el kapscolatban...valaki segítene? :S Nekem ez még eléggé szokatlan és elveszek a játékban. -
Dexantreal #587 Én olyan 12-14 évesen nyomtam a játékteremben, amúgy igen, ez lesz az; amiről én beszélek. Csak neten is megkéne lelni, mert jó géjm ez. -
garex #586 bocs
aat elején
nem ezt akartam írni hanem ezt:
az elején -
garex #585 asszem aat elején 3 pája közül lehett választani és az egyik úgy kezdődött hogy álsz egy épület mellett azt jönnekaa rapik és van ott egy hordó amit ha meglössz fölrabban és közelbenllévő raptorok is. erre emléxem mivel úgy 4-5 éves koromban játszottam vele utoljára és azótaeltelt 6-8 év -
Dexantreal #584 Ahamm, okés. Én viszont egy olyat láttam és játszottam vele, hogy nagy darab fülke - közel sem hasonlít kocsihoz, hacsak nem nézzük azt, hogy belelehet ülni - és bent a már említett pisztolyok.
Szerintem azonban sajna nem lesz meg ez a géjm neten. -
#583 én nem játszottam azon amit én láttam,de egy jp2-ős kocsiformájú fülke,és szerintem nem lövöldözni kellett,én csak a flipperrel játszottam és ami a jp3 dvd-én van a demók,máshoz nem jutottam hozzá,még.
azt értetted félre h, nem rá írtam azt h, looser. -
Dexantreal #582 Azt szerezném be szívesen gépre is. -
garex #581 a lövöldözős játékgépen én is játszottam -
W B #580 rex a zúzó gép -
Dexantreal #579 Volt egy kocsi alak?
Én olyanról beszélek a játékteremben, hogy egy fülke, kettő hely, két pisztoly - piros és kék - és beodbod a zsét, oszt hajrá! Jöttek a dinók, te meg lóhettél ezerrel. nah, nekem ez a Jurassic Park géjm kellene PC-re is, ha van.
Tirian én, akkor nem tudom miről beszéltek, ha csak a játékgéppel.
Amúgy mit értettem félre? :S -
#578 Azzal én is játszottam!!De csak a játékgéppel. -
#577 és a játék volt egy kocsi alak,beültél és ott volt a monitor amin volt a játék. -
#576 a másik fórumban van egy ember akinek a neve looser(lehet h, több o van benne)és ő következik dobni. -
#575 Félreértetted barátom -
Dexantreal #574 Most van olyan játék, vagy nem? Ami a játéktermekben... mert ott is kellett kocsiban menni azt hiszem :S.
Amúgy Tirian bizony, hogy nem :P, senki se tökéletes. Te se. -
#573 ö dobna. -
#572 looser,de nem itt a másikon. -
#571 azzal én még soha.Most ki is dob? -
#570 én nem nagyon jutottam még hozzá jp-s játékokhozcsak demok hoz talán,de egyszer egy olyan (sztem 1998-as,de nem játszottam vele)játéktermes gépet látamm h,egy ilyen kocsi szerű volt,be kellett ülni és ott a monitoron kellett játszani,a jp2 busz volt benne a t-rexekkel és pár compi. -
#569 Nem baj,senki sem lehet tökéletes
Nem ám -
Dexantreal #568 :P... nálam meg ami az aláírásban van. -
#567 De azért Alonso rulz....Hajrá Mclaren... -
Dexantreal #566 -
#565 shemíígóndd -
Dexantreal #564 Ja lol, csak a rövidítás megzavart. Akkor sry. -
#563 JP-OG az ugyanaz,az Operation Genesis -
Dexantreal #562 Oké, természetesen megosztom veletek is, ha meglelem.
Egyébként gondolom igazad van, hogy a Genesis grafikája már nem a mai, de én nem is ezrét utasítom el azt, hogy kipróbáljam; hanem, mert nem nagyon érdekel. A játéktermi géjm az annál inkább.
garex mi az általad említett másik géjm? :S Tudnál adni infot róla? Kíváncsi vagyok rá. Előre is thanks! -
garex #561 én a Trespasser-en még nem játszottam de a JP:OG a kedvenc játékom -
#560 Ha megtalálod hogy hol lehet letölteni nekem is írd meg feltétlenül!!
Mármint ide írd meg. -
#559 A grafikája a mai játékokhoz képest nem a legszebb,de én tavaly játszottam vele és baromi jóóóóóó. -
Dexantreal #558 Jurassic Park: operation Genesis aligha lesz az, amire én gondolok, ezt korábban is láttam neten, olvastam róla és teljesen más. Az Trespasser talán lesz a nyerő. -
Dexantreal #557 Nah, ezt is meglesem, thanks!