Túl hosszú játékra semmiképp nem lehetett számítani, lévén ez egy RTL-es REKLÁM játék. Ahogy néztem a szövegállományt, nincs túl sok küldetés. HARD fokozaton azért el lehet bíbelődni vele, na meg ott vannak még a szimpla versenyek a rendőrtársakkal - ezekkel is el lehet variálni váltogatva a pályákat és az autókat. (...és akár 30 körös verseny is beállítható)
"5 hónap alatt összebaszták a cobra 11 kátszik is" - ahhoz képest nem olyan rossz szvsz. Ez van, ezt kell szeretni. A SYNETIC azt csinálta, amire megbízást adott az RTL...
Amúgy csinálom a magyarítást, kb. 50%-a már meg is van, mert elég sok szöveget át tudtam egy az egyben emelni a WR2 szövegállományából. Az autóneveknek úgy tervezem az eredetieket fogom írni. (pl. MONSUN helyett PASSATot, stb...)
Az 5 rendőri rangfokozatra (illetve jobban mondva beosztásra) egyelőre ezt az ötöt írtam: JÁRŐR, NYOMOZÓ, FELÜGYELŐ, FŐFELÜGYELŐ, VEZETŐ FŐFELÜGYELŐ - ha valakinek van jobb ötlete, ossza meg velem!
Ha minden jól megy elég hamar végzek a szövegállománnyal, aztán később előfordulhat, hogy UV koma közreműködésével szinkron is lesz - ha lesz ideje foglalkozni a témával.
Más: van egy opció a beállításoknál: Track Side Limit, amire azt írták a fejlesztők, hogy amolyan láthatatlan fal a pályaszél mentén. Na most ezzel van valami tapasztalata valakinek? Mert én nem látok, tapasztalok semmi különbséget, akár KI akár BE van kapcsolva.