nekiálltam boxon a játéknak ... vszeg ez eddig a legbugosabb cobra11, amit próbáltam ... már a legelső küldetés, amit a demobol ismerünk: fekete kocsit el kell kapnom
a.) kocsi rakétát gyujt (normal fokozat!) és ugy otthagy a kamionnal, h szinte azonnal "too far" és failed.
b.) palánknak vágom, eléállok. rezeteli a kocsiját a játék és tőlem 600(!) méterre teszi le. esélyem sincs utolérni.
c.) üldözöm, beton+fü+beton szakasz, mindketten "leesünk" a füre és a beton széle picit magasabban van, nem lehet kijönni. fél perc tolatgatás után elkezdünk zuhanni a semmibe ...
lehet csak 360on bugzik ennyire, mindenesetre félreraktam a patchig.
ujdonság, h a félbehagyott ügyeket lehet folytatni, azaz ha a 3. szakaszban kilépünk nem kell a legelejéről elkezdeni! viszont az első ügy megoldása után nem tudom kiválasztania másodikat, lakat van rajta. gondolom patrol küldetést kéne megcsinálni hozzá, az meg a szokásos checkpointrace időre :((((( ezt gyűűűűlölöm!
ráadásul a képernyő nagyrészén repkednek a feliratok, alig látni valamit a szép grafikából. keresek valami cheatet, mert az ügyeken kivüli küldikhez semmi kedvem :(