MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • garam93
    Igen, ezt tudtam.
    Viszont azért kérdeztem, mert Dodge-ok nem sűrűn vannak a Cobra 11-ben, szóval azért nem kéne ennyire elrugaszkodni a sorozattól, szerintem. Láttam amerikai utcarészletet is...:)
    Bár olvastam egy német oldalon, ott azt írták, ez a játék már nem a sorozatról szól, inkább a következő része a korábbi Cobra 11-nek.:)
    Nekem nagyon bejön a játék, a Nitro meg a CT is, viszont jó lenne, ha beleraknának néhány GTA elemet is. Pl. úgy kezdődik a küldi, hogy a főnök mond vmit, vagy mint a TV-ben ,hogy mennek a pályán, és szólnak nekik, majd vhova el kellene menniük, és ezután nem az lenne, hogy köszi, vége a részküldinek, hanem ki kéne szállni, fegyvert fogni a rosszfiúkra, lőnének ránk, vissza kéne lőni, nem találna, hoppá, be a kocsiba, utánuk.:) Értitek...:)
    Mert így túl kevés a dolog bennük. A CT-ben még a küldiből is kevés van. Viszont ha BW meg nem olyan lesz mint a CT, akkor már nem is lesz olyan jó, talán.:) Itt arra gondolok, hogy nem Semirékkel kell lenni, nem üldözni kell vkit, hanem dodge-kal versenyezni, ilyenek.Az nem lenne jó...:(