3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • garam93
    Akkor miből?
  • hykao #2702
    Az amerikai városrészlet nem készülő Cobra 11 játékból van...
    Ameddig pedig a Synetic készíti az újabb C11 játékokat, kevéssé valószínű, hogy bárki is kiszáll majd az autókból... :)
    Ha ilyesmire vágysz, játssz a 3. résszel, azt még az EA fejlesztette, abban van autós és gyalogos rész is.
  • garam93
    Mi az a cutscene?
    Nem pont a lövöldözést hiányolom belőle, az csak szemléltetésnek lett írva, hogy tudjátok, hogy mire gondoltam.
  • SZilaJMaGGoT
    Lövöldözésre ott a GTA, ezeket cutscene-ekkel is meglehet oldani...
  • garam93
    Igen, ezt tudtam.
    Viszont azért kérdeztem, mert Dodge-ok nem sűrűn vannak a Cobra 11-ben, szóval azért nem kéne ennyire elrugaszkodni a sorozattól, szerintem. Láttam amerikai utcarészletet is...:)
    Bár olvastam egy német oldalon, ott azt írták, ez a játék már nem a sorozatról szól, inkább a következő része a korábbi Cobra 11-nek.:)
    Nekem nagyon bejön a játék, a Nitro meg a CT is, viszont jó lenne, ha beleraknának néhány GTA elemet is. Pl. úgy kezdődik a küldi, hogy a főnök mond vmit, vagy mint a TV-ben ,hogy mennek a pályán, és szólnak nekik, majd vhova el kellene menniük, és ezután nem az lenne, hogy köszi, vége a részküldinek, hanem ki kéne szállni, fegyvert fogni a rosszfiúkra, lőnének ránk, vissza kéne lőni, nem találna, hoppá, be a kocsiba, utánuk.:) Értitek...:)
    Mert így túl kevés a dolog bennük. A CT-ben még a küldiből is kevés van. Viszont ha BW meg nem olyan lesz mint a CT, akkor már nem is lesz olyan jó, talán.:) Itt arra gondolok, hogy nem Semirékkel kell lenni, nem üldözni kell vkit, hanem dodge-kal versenyezni, ilyenek.Az nem lenne jó...:(
  • hykao #2698
    Ez a legújabb társ lesz a Burning Wheels-ben is. :)

Amúgy elejtett még egy-két infót az egyik fejlesztő, miszerint:
    - az eredeti színészek fogják adni a hangjukat (ez mondjuk csak a németeknek öröm)
    - legalább 25 óra játékidő
    - több, mint 90 küldetés
    - jobb grafika
    - finomítottak a hangokon is
    - több tucat lerombolható tárgy
    - módosítottak a fizikán és a navigációs rendszeren is
    - stb...
  • garam93
    Ma láttam a legújabb Cobra 11 részt, a német RTL honlapján megtekinthető. Hartmut meg a kollégája asszem pont a Crash Time-al tolják.:)
    Schattenmann
  • garam93
    Játék közbe vmi beakadt. Még jó, hogy nemláttam a kocsit, durván nézhetett ki: :o)
  • garam93
    És azért ennek lesz még vmilyen köze a Cobra 11-hez?
  • hykao #2694
    Ott a topik címében: Burning Wheels.
  • Attila889
    Amúgy mi lesz az új résznek a teljes neve? :)
  • Amcir
    csak kérdés hogy mert nekem is kéne?
  • garam93
    Végre sikerült megszereznem a teljes Cobra 11-Crash Time-ot. Nekem nagyon tetszik a játék. Eddig csak a Nitro-val játszottam, ahhoz képest marha jó. Egyedül a kormányzással van gondom, bár lehet, hogy csak a bill. miatt van, kormánnyal jobb. Igaz, korábban egy nagyon ős cobra-val is játszottam, de ott csak egy küldi volt, és nagyon gagyi volt az egész.:)
    A CT-hez nincs vmi mod, hogy a kocsiknak eredeti márkájuk legyen?
  • nono 26
    Novemberbe
  • Máté94
    Olvass vissza:)
  • nono 26
    Mikor jelenik meg az uj cobra?
  • bajusza
    klassz game lesz a képek alapján
  • burjanmate
    Ott mindent maxra húztam, de nincs.
  • hykao #2685
    Újabb képek: KATT

• hykao #2684
    A Nitro és a Crash Time esetében a grafikai beállítások egy külön setup.exe fájl futtatásával érhetők el...
  • burjanmate
    Be lehet állítani valahogy a valósidejű árnyékolást a többi kocsin és a környezeten (mint a betöltőképernyőn)?
  • bertino
    nem.
  • Attila889
    hmm...pontos időt tudsz adni? :)
  • bertino
    német RTL.
  • Attila889
    hát szerintem sem,de am. honnan tudod hogy vannak új részei?Elméletben most új részek mennek az RTL-en,mint ami hétvégén volt,de én már azt is láttam szóval nem voltam új rész :)
    De az új részeket hol adják? :)
  • hykao #2678
    Lehet, hogy a legújabb részeket, amiben a legújabb társa van, még nem is adták a magyar RTL-en...
  • Attila889
    hmmm...én már kezdek eltévedni :)
    Pedig az összeset láttam,és szerintem amit az RTL-en adnak az a legjobb....az a társa :)
  • hykao #2676
    Ha jól látom ez a legújabb.
  • Attila889
    Semirnek a régi társa lesz benne? :O
  • bajusza
    nem semmi, nagyon jók.
  • Szabi1991
    szép-szép.. de megoldhatnák már hogy Porsche logó legyen rajta...
  • Cat 02 #2672
    Hát nálam nem volt nehéz elérni a gyorsaság érzetet, mivel előtte Truck Simulatoroztam, ott pedig gyökketővel megy minden :D Bár a motorhang is fontos volt, mert ha ment Winamp nem éreztem h gyorsan mek.
  • Prince23
    Hát ezzel az effekttel inkább bealszok :D
  • Cat 02 #2670
    Gondolom így akarják érzékelteti h hú de gyorsan megyünk ;)
  • hykao #2669
    Már a Crash Time-ban is volt ez az effekt...természetesen kikapcsolható...
  • Prince23
    A kép 4 sarkai miért homályosak? így lesz a játékba is? olyan mintha álom lenne.
  • hykao #2667
    A szokásos "hét képei": http://synetic.de/board/viewtopic.php?t=3600

• nono 26
    köszi!!!!
  • hykao #2665
    Nitro-hoz és a Crash Time-hoz van. Íme: KATT
  • nono 26
    Sziasztok!

Magyarositás van a játékhoz?