Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le a yasu-t ha még mindig nem megy...
Neked a CrashTime_sse2.exe-vel indulnia kell, ha a képfájból visszamásolod az eredeti fáljokat a törtekre.
Csak a mini image-t használd a demon-ba.
Ne crackeld a játékot.
Frissíteni lehet(CTUpd_100den_111den.exe)
Írd felül az eredeti fájlokkal amit már crackeltél.
(GameFiles mappában lévõ exe-ket és dll,t másold vissza)
A mini image-t használd daemon tools-ba csak.
Ha így sem megy akkor a -t és indítsd el.
yasu
Remélem menni fog...
Aki tud a crash time-hoz új autókat vagy modell szerkesztõt az légyszi írjon!Köszi!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Segítséget szeretnék kérni, xbox 360 - on játszom a cobrát, de kissé idegesít a video visszajátszás. Nem tom kikapcsolni....s.o.s
köszii
minyuu
Alarm für Cobra 11 - Director's Cut
Alarm für Cobra 11 - Vol. 2
Alarm für Cobra 11 - Vol. 3
Alarm für Cobra 11 - Nitro
Alarm für Cobra 11 - Crash Time
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A kártya a gond? :S
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Javítások:
A kocsik nem húzódnak annyira szét,a kocsik nem robbanak egyszerre fel mint a Nitroban,össze függõ küldik
Hibák:
Az üveg nem törik ki/be/szét csak hajlik
1 Kérdés:Jelent már meg új cobra 11 rész?vagy tervbe van már?
hgy haladtok a szinkronos magyarítással?<#awink>#awink>
Most az Ámokfutó résznél vagyok, de ze nem megy... nekem se... de sztem jó gamma
amugy alt+f4-el léptem ki :D (csak utána letöröltem az egészet a pics'be)
az igazi gond nem a mentés problémája, hanem h az adott rész-küldit nem lehet más nehézségi fokozaton megpróbálni - a forma1-en kivül csak a kapugyüjtögetés volt problémás, ilyenekre sajnálom az idõt, jo lett volna easy-n elsõre túl-lenni rajtuk, talán akkor nem gyûlik föl ennyire a frusztrációm sem
Forza.
A versennyel én is sokat szívtam hardon, szerencsére itt lehet nagyokat levágni, nincs büntetés, mint a WR2-ben. Illetve egyszer-kétszer jól kilöktem a többieket. :)
Amúgy minden ügyet végül kitoltam hardon, némelyik valóban elég izzasztó volt, fõleg amelyeknél idõre kell elérni valahova, de a célhoz vezetõ legrövidebb utat nem árulják el... :)
Minden ügy története egyébként a sorozat egy-egy részébõl lett átvéve.
A GEGNER ZERSTÖRT (ELLENFÉL MEGÁLLÍTVA) felirattal sajna nem lehet mit kezdeni (ez szerencsére csak igen ritkán jelenik meg), ezt valahonnan máshonnan szedi a játék, nem a szövegállományból (és az angol nyelv esetén is ez jelenik meg). A kerék dolgot majd megnézem a szinkron tesztelésekor, mert már nincs fent a játék most.
pokoli nagy csalódás, az elõzõ részt hardon végigtoltam (1 küldit kivéve), de ehez easyn sincs kedvem :(
kitalálták az 'ügyeket', ami a jobb történetet/történeteket eredményezhette volna, de csak elbaszta a mentési rendszert és a sztori gyatra, ugyan olyna ugrabugra, mint az elõzõ részben - ahol viszont a küldetések élvezhetõek voltak, neki lehetett állni egynek ujra és ujra, egyre nehezebb fokozaton.
konkrétan ott lett sok a játék, amikor társunk kocsiját ellopják az automentõsök, miközben vezetési gyakorlaton vagyunk ... de nem 'oldódik' megfelé az ügy, hanem betettek valami szánalmas, a c11 fizikájához alkalmatlan forma1 szerü baromkodást - most ez miért kellett? mivel hardon nyomom, több órányi kisérletezés után sem sikerült megcsinálni, ha máskor nem, az utolso kanyarban(!) belémszáll az elsõ, kirepülünk és a többiek beérnek én meg utolso leszek. mert persze folyamatosan ott jönnek mögöttem. menteni nem lehet ugye, ujra kéne kezdeni easy-n, de akkor mehetek ujra 'bolyákat' összeszedni ...
egyáltalán, miért van szükség ilyen játék-a-játékban hülyülésre? üldözni akarok a forgalomban, nem villogo nyilakon átmenni, forma1-ezni és egyéb ostobaságok. és nem, nem lenne unalmas 25 küldetésen keresztül 'ugyan azt' csinálni, mivel ez egy COBRA11 játék basszus!!!! Errõl szól a film, nem kapuversenyekrõl.
ez volt a 3. rész, amivel játszottam, ennyi pont elég volt, sõt azt érzem érdemtelenül sokat szántam erre lejtõn lévõ sorozatra... nem leszek szomoru, ha nem jön a következõ rész :)
Hykao: a forditásodban két aproságot találtam, ha van rá erõd és motiváciod javithatod:
1.) irányitás beallitasoknal a wheel = kerék lett, holott ezesetben a kormány, mint irányitoeszköz kiválasztását jelentené
2.) a sportkocsis riporter elkapása után német üzenetet kaptam: GENGER XXXXX - nem sikerült leirni, mert gyorsan eltünt, de a genger rész biztos, nemtom erre rá tudsz-e keresni igy...
Forza.
Mellelsleg a gbw-ról leszedtem a trainert, és feloldva:D