Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs kissé zagyván fogalmaztam...
Töltsd le a yasu-t ha még mindig nem megy...

Neked a CrashTime_sse2.exe-vel indulnia kell, ha a képfájból visszamásolod az eredeti fáljokat a törtekre.
Csak a mini image-t használd a demon-ba.
Szia!

Ne crackeld a játékot.
Frissíteni lehet(CTUpd_100den_111den.exe)
Írd felül az eredeti fájlokkal amit már crackeltél.
(GameFiles mappában lévõ exe-ket és dll,t másold vissza)
A mini image-t használd daemon tools-ba csak.
Ha így sem megy akkor a -t és indítsd el.
yasu

Remélem menni fog...

Aki tud a crash time-hoz új autókat vagy modell szerkesztõt az légyszi írjon!Köszi!
hykao
Rakd fel a magyarítást, hátha segít!
Az OK, hogy nem mutatja az útvonalat, de hol van a flag, amit meg kell keresni? Nekem nem volt egyértelmû, melyik gyártelületre gondolsz. Az autópályán végig kell menni? Mert ha követem a nyilat, akkor oda jutok el. De még sehol sem találtam meg a flaget.
Nálam jól mûködik, nem tudom nálad miért nem. Legközelebb használt a válasz gombot.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Nekem nem mutatja fehér vonal az optimális útvonalat ezen a pályán. A többin igen. A gyártelep alatt pedig azt a területet érted, ahol ilyen szakadékos a terep, és ilyen bódé szerûségek vannak meg egy nagy hatalmas gép, vagy azt, ahol pl. az ugratásokat is kell csinálni az elõzõ küldetésnél?
Mutatja a térkép, hogy merre kell menni (fehér vonal a javasolt útvonal). Minden esetben jobbra kell fordulni, amig el nem éred a gyártelepet, jobboldalt van egy épület, ott kell megállni. Közbe lehet egy jót ugratni a felüljárón és az alagútnál.

drot
vki segítene ha felteszem és crackelem a játékot és el akarom indítani mindig hibaüzenetet kapok és idegesít plz help

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Sziasztok! Aki már végig játszotta a Crash time összes küldetését, meg tudná mondani nekem, hogy a 2.-nál (Gyilkosság a a 109-es km kõnél) van egy olyan rész, ahol csak egy flag-et kell megkeresni. Az hol található, ill. hogy lehet teljesíteni azt a feladatot?
a Nitroban sikerült valahogy megoldani, hogy egyedül lehessen csak úgy mászkálni. A Crash Time-ban nem lehet sehogysem?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Köszi, de nem reagál rá. Off állapotban is mutatja Õket.

hykao
Hát akkor nézz kicsit jobban szét a menüben, mert ki lehet kapcsolni. (ha jól emlékszem az AUDIO almenüben)
Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni, xbox 360 - on játszom a cobrát, de kissé idegesít a video visszajátszás. Nem tom kikapcsolni....s.o.s
köszii
minyuu

Single Race-ben minimun 2 kocsinak kell szerepelni, tehát egyedül nem tudsz menni.

Máté94
És valaki nem tudja,hogy lehet single race be egyedül menni?:(
Féktelenül II. a címe. 100 km/h alatti sebességnél robban fel a busz.

Máté94
Melyik küldi ez?:D
szívesen

rico1
Köszi!

Az "F" billentyût.

rico1
A "Nitro"-s részben, amikor A buszon bomba van, melyik gombot kell megnyomni a hídon?

Attila889
nah azok faják lehettek....és amúgy bocs a warezért de ilyenek nincsenek fent a torrenteken?Bár mondjuk senki se játszik régi gammákkal....a Vol. 2-t és a Vol 1.-et láttam PS2-s dobozban egy áruházban csak az a baj hogy az PS2-es....

hykao
Csak a PC-s kiadásokat soroltam fel...pl. Amazon.de-n elérhetõ mindegyik. A Nitrón és a Crash Time-on kívül elég felejthetõek szerintem. Elõbbieken kívül a Vol.3-hoz is volt szerencsém, azt pl. az EA fejlesztette, abban voltak FPS nézetû akciók is.
ngcsnet
Én úgy tudom nem, de a régiek nagyon elhanyagoltak voltak, én úgy emlékszem játszottam is az egyikkel, de nehezen beszerezhetõek.

Attila889
és ebbõl csak a Nitro meg a Crash Time jött ki PC-re gondolom :)

hykao
Alarm für Cobra 11
Alarm für Cobra 11 - Director's Cut
Alarm für Cobra 11 - Vol. 2
Alarm für Cobra 11 - Vol. 3
Alarm für Cobra 11 - Nitro
Alarm für Cobra 11 - Crash Time
bertino
23.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mama2
Eddig mennyi cobra11 játék jelent meg, és mi volt a címük?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Attila889
a leggagyibban :D
Minden lehúzva LOW-ra avagy very Low-ra :)

hykao
Valószínûleg. Persze kérdés, hogy milyen felbontásban és milyen grafikai beállítások mellett...
Attila889
elindult csak nagyon szaggatott: P4 3.2 GHZ,1 GB RAM,Ati Radeon 9600Xt
A kártya a gond? :S

Attila889
ááá értem...köcce :)

Prince23
Rossz wrz verzót (gondolom rld) szedtél le. a másikat próbáld.és sry a wrz miatt

Attila889
Sziasztok.Lenne egy kis problémám....elinditom a gamet és kiad egy hiba üzenetet..hogy cobra11 crash time exe hibát észlelt ezért leált.Please segítsen valaki.Ati Radeon 9600 Xt-m van...ezen elméletielg kéne futnia :)

www.gamecopyworld.com

hello a creacet honnan tudnam le tolteni ? közs a segitséget
Ki játszik még ezzel a játékkal? Én ma fejeztem be a küldetéseket, mindet megcsináltam, egyikkel-másikkal sokáig sz@rakodtam, de azért is sikerült.

leslieboy
Van egy kis problémám a Cobra 11 Crash Time-al..A játék frankón elindul a betöltõképig, de utánna szépen azt írja, load operation failed. Megtettem már mindent, driver, directx frissitést, progit 3szor telepítettem újra, és semmi változás, csak azt írja, load operation failed. Nincs valami ötlet mi a francot csináljak? Tök szûz gép, most lett véve. Intel Core Quad Duo 2,50ghz, és Geforce 8800GT 512mb kártya. 4gb ram. Akkor meg mi a túró a gond?:-/ Please help!

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

azén véleményem a játékról.
Javítások:
A kocsik nem húzódnak annyira szét,a kocsik nem robbanak egyszerre fel mint a Nitroban,össze függõ küldik

Hibák:
Az üveg nem törik ki/be/szét csak hajlik

1 Kérdés:Jelent már meg új cobra 11 rész?vagy tervbe van már?
hykao
Egyelõre csak szöveges elérhetõ, a szinkron késlekedik.
hy!
hgy haladtok a szinkronos magyarítással?<#awink>
Prince23
Na ja a kapu gyûjtögetés:S
Most az Ámokfutó résznél vagyok, de ze nem megy... nekem se... de sztem jó gamma

arty
akkor Te über-pro cobra játékos vagy :)

amugy alt+f4-el léptem ki :D (csak utána letöröltem az egészet a pics'be)

az igazi gond nem a mentés problémája, hanem h az adott rész-küldit nem lehet más nehézségi fokozaton megpróbálni - a forma1-en kivül csak a kapugyüjtögetés volt problémás, ilyenekre sajnálom az idõt, jo lett volna easy-n elsõre túl-lenni rajtuk, talán akkor nem gyûlik föl ennyire a frusztrációm sem

Forza.

hykao
Amíg nem lépsz ki, addig a részepizódokat is újra lehet játszani, illetve van egy elég egyszerû trükk, hogy onnan folytathasd, ahol abbahagytad, már többször le lett írva itt (alt+F4-gyel lépsz ki...)
A versennyel én is sokat szívtam hardon, szerencsére itt lehet nagyokat levágni, nincs büntetés, mint a WR2-ben. Illetve egyszer-kétszer jól kilöktem a többieket. :)
Amúgy minden ügyet végül kitoltam hardon, némelyik valóban elég izzasztó volt, fõleg amelyeknél idõre kell elérni valahova, de a célhoz vezetõ legrövidebb utat nem árulják el... :)
Minden ügy története egyébként a sorozat egy-egy részébõl lett átvéve.

A GEGNER ZERSTÖRT (ELLENFÉL MEGÁLLÍTVA) felirattal sajna nem lehet mit kezdeni (ez szerencsére csak igen ritkán jelenik meg), ezt valahonnan máshonnan szedi a játék, nem a szövegállományból (és az angol nyelv esetén is ez jelenik meg). A kerék dolgot majd megnézem a szinkron tesztelésekor, mert már nincs fent a játék most.
arty
nna, letöröltem a játékot, nem fogom végigjátszani, játékélmény helyett eddig csak idegeskedést ad.

pokoli nagy csalódás, az elõzõ részt hardon végigtoltam (1 küldit kivéve), de ehez easyn sincs kedvem :(

kitalálták az 'ügyeket', ami a jobb történetet/történeteket eredményezhette volna, de csak elbaszta a mentési rendszert és a sztori gyatra, ugyan olyna ugrabugra, mint az elõzõ részben - ahol viszont a küldetések élvezhetõek voltak, neki lehetett állni egynek ujra és ujra, egyre nehezebb fokozaton.

konkrétan ott lett sok a játék, amikor társunk kocsiját ellopják az automentõsök, miközben vezetési gyakorlaton vagyunk ... de nem 'oldódik' megfelé az ügy, hanem betettek valami szánalmas, a c11 fizikájához alkalmatlan forma1 szerü baromkodást - most ez miért kellett? mivel hardon nyomom, több órányi kisérletezés után sem sikerült megcsinálni, ha máskor nem, az utolso kanyarban(!) belémszáll az elsõ, kirepülünk és a többiek beérnek én meg utolso leszek. mert persze folyamatosan ott jönnek mögöttem. menteni nem lehet ugye, ujra kéne kezdeni easy-n, de akkor mehetek ujra 'bolyákat' összeszedni ...

egyáltalán, miért van szükség ilyen játék-a-játékban hülyülésre? üldözni akarok a forgalomban, nem villogo nyilakon átmenni, forma1-ezni és egyéb ostobaságok. és nem, nem lenne unalmas 25 küldetésen keresztül 'ugyan azt' csinálni, mivel ez egy COBRA11 játék basszus!!!! Errõl szól a film, nem kapuversenyekrõl.

ez volt a 3. rész, amivel játszottam, ennyi pont elég volt, sõt azt érzem érdemtelenül sokat szántam erre lejtõn lévõ sorozatra... nem leszek szomoru, ha nem jön a következõ rész :)

Hykao: a forditásodban két aproságot találtam, ha van rá erõd és motiváciod javithatod:
1.) irányitás beallitasoknal a wheel = kerék lett, holott ezesetben a kormány, mint irányitoeszköz kiválasztását jelentené
2.) a sportkocsis riporter elkapása után német üzenetet kaptam: GENGER XXXXX - nem sikerült leirni, mert gyorsan eltünt, de a genger rész biztos, nemtom erre rá tudsz-e keresni igy...

Forza.

arty
csíter! :D

Forza.

Prince23
Ezt nagyon jól tudom, nem fikáztam :D
Mellelsleg a gbw-ról leszedtem a trainert, és feloldva:D

arty
nem az kavart be, hanem h béna voltál :) (semmi köze a profilhoz a magyaritásnak)

Forza.

Prince23
ok
na wazze töröltem a profilomat... bekavart ez a magyar :P

hykao
Hogyne lenne bazz... (#2430)