a The Cases sorozatból megcsináltam az összeset kivéve az utsolsót a Game Goal-t, mivel most olvastam a Synetic forumon, ahoz hogy az is feloldódjon az összes küldetést Normal-on illetve 4-et Hardon kell megcsinálni, én az össeset Easy-n csináltam, tehát nem hiszem hogy mostanában lesz elérhető az utolsó küldetés.
Amúgy van Free Ride ami idézőjelesen Free Ride, annyit kell csinálni hogy Single Race-ben ki kell választani hogy csak 1 ellenfél legyen valamint a tetszőleges helyszínt és autó. Amint elindul a játék és visszaszámol utánn be kell írni ezt: thestreetisnotenough
majd ENTER és máris mehetsz arra amerre szeretnél.
Szerintem jobb lett mint a Nitro, bár lehetett volna jobb is, de sebaj mert remélem a következő rész jobb lesz. Igaz hogy ez is most jelent meg. :) Ez a mentési dolog rohadt vacak, a grafika nem rossz, a küldetések lehetnének jobbak, a kocsik törése jó, bár nem realisztikus, az hogy egyedül a Seat van benne normálisan mint Seat az elég poénos, de remélem a moddingosok nemsokára kicserélik az összes kocsit és az igazi nevüket kapják meg, összeségében jó a játék.